Seks yorumu uyarı getirdi

BBC editöründen Kraliyet Ailesi için 'uygunsuz' yorumlar... Kanalın iş yaşamı editörü Robert Peston, Prens William ve eşi için Twitter'da yaptığı, 'Nihayet seks yapabilecekler' yorumu nedeniyle patronlarından azar yedi

Seks yorumu uyarı getirdi
03 Mayıs 2011 Salı 08:10 tarihinde eklendi, 1.399 kez okundu.

 

İngiltere devlet televizyonu BBC'nin iş yaşamı haberlerinden sorumlu editörü Robert Peston, Kraliyet Ailesi'yle ilgili yazdığı uygunsuz twit'ler nedeniyle patronlarından uyarı aldı.
 
Geçtiğimiz cuma günü görkemli bir törenle evlenen Prens William ve Kate Middleton'la ilgili yapılan milyonlarca yorumun arasında deneyimli editörünkiler göze çarptı. Twitter'da 31 bin takipçisi olan Peston, sayfasına, 'Bu mucizevi günün en önemli detaylarından biri çiftin nihayet seks yapabileceği gerçeğidir' diye yazdı.
 
Peston, bir diğer twit'inde 'Yeni prenses için endişeleniyorum. BBC'nin sağlık el kitabını okumuyor gibi görünüyor' diyerek Kate Middleton'ın 'aşırı kullanma sonucu bir organın rahatsızlanması' olarak bilinen RSI hastalığına yakalanmış olabileceği mesajını verdi. Kraliçe Elizabeth'le ilgili de yorum yapan Peston, 'Düğün sabahı favori olay, Sky News muhabirinin Karliçe'nin tüm atlarının adını bildiğini söylediği andı' dedi. Bunun üzerine BBC yetkilileri twit'leri silmesi için Peston'ı uyardı.