Serkan Bozkurt Aşçılık Kursu

Milli Şef Serkan Bozkurt'un aşçılık kursun olan ve milli şef tarafından kurulmuş olan Chefs Table Mutfak Akademisi, Dünya şefler birliği uluslararası standartlarında ve kalitesinde olması ile Dünya'da ki sayılı eğitim veren yerlerden biridir.

Serkan Bozkurt Aşçılık Kursu
22 Temmuz 2018 Pazar 12:48 tarihinde eklendi, 1.558 kez okundu.

Milli Şef Serkan Bozkurt'un aşçılık kursun olan ve milli şef tarafından kurulmuş olan Chefs Table Mutfak Akademisi, Dünya şefler birliği uluslararası standartlarında ve kalitesinde olması ile Dünya'da ki sayılı eğitim veren yerlerden biridir. Eğitimde inovatif bakış açısını her zaman önceliği olarak kabul eden Serkan Bozkurt aşçılık kursu, uluslararası mesleki yeterlilik sertifikasını Türkiye'de ilk uygulayan akademi olma özelliğine de sahiptir. Serkan Bozkurt'un on beş yıl önce yaratmış olduğu yemek programları sayesinde genç nesil şefliğin oluşabilmesin de büyük bir role sahip olan milli şef, şimdi ise öğrencilerine verdiği mutfak akademisi eğitiminin temellerini yeni bir konsept ile herkese ulaştırmaktadır. Bu eğitim programında Serkan Bozkurt yemek tarifleri değilde mutfak doğruları ile tekniklerinin anlatıldığı bir programdır ve bu sayede sektörde bulunan yemek programı algısını tamamen değiştirmeye hazırlanmaktadır.

 
Kurucusu Olan Serkan Bozkurt İle Chefs Table Mutfak Akademisinde Eğitim,

 
Chefs table mutfak akademisi tarafından verilmekte olan eğitim programı, Dünya'nın en gelişkin teknik ekipmanları ile özel olarak tasarlanmış olan U tezgah düzeni ve şef ile yüz yüze teorik ve pratik eğitimin eş zamanlı olarak Coaching sistemi ile verilmekte olduğu uluslararası onaylı profesyonel aşçılık eğitimidir.  Serkan Bozkurt'un aşçılık kursu olan Chefs table mutfak akademisinde verilen birinci aşamada ki dört aylık eğitimin ardından öğrenciler, Dünya'nın önde gelen uluslararası işletmelerinde stajlarını gerçekleştirir ve bu sayede de profesyonel yaşamları adına kariyerlerine ilk adımlarını atmış olurlar. Öğrencilerin eğitimin ikinci aşamasında staj yapacakları lokasyonlar ise, Serkan Bozkurt tarafından kurulmuş olan Chefs table mutfak akademisitarafından belirlenerek öğrenciler, haftada altı gün stajlarını gerçekleştirirler.

 
Chefs table mutfak akademisinin yani Serkan Bozkurt aşçılık kursu öğrencileri, endüstriyel mutfaklarda çalışmakta olan her kişinin sahip olması gereken Hijyen Eğitim Yönetmeliği kapsamında yer almakta olan zorunlu sertifikayı da eğitime katılarak almaya hak kazanırlar. Ayrıca sekiz aylık profesyonel eğitimlerini tamamlamış olan chefs table mutfak akademisi öğrencileri, Dünya'nın en prestijli zincir hotelleri ile restoranlarında ve işletmelerinde işe başlayabilecek seviyeye ulaşmaktadır. Bunun yanı sıra kendi işletmelerinin şefi olabilecek yetkinliği de kazanmış olurlar. Milli Şef Serkan Bozkurt'un kurucusu olduğu Chef table mutfak akademisi hakkında daha fazla bilgi için https://chefstable.com.tr/ adresine bakmalısınız.