Şevket Çavdar'ın ailesi üzgün

Dün sol bacağı, bugün ise diğer uzuvları alınan nakil hastası Şevket Çavdar'ın ailesi, operasyonun başarısız olmasından dolayı üzüntü yaşıyor.

Şevket Çavdarın ailesi üzgün
27 Şubat 2012 Pazartesi 12:42 tarihinde eklendi, 1.814 kez okundu.

Hastanede Çavdar'ın sağlık durumunu takip eden aile bireyleri, hastalarının bir an önce yoğun bakımdan çıkmasını ümit ettiklerini belirtti.
    
Şevket Çavdar'ın ağabeyi Hüseyin Çavdar, kardeşinin eski sağlığına kavuşacağı yönünde umutlu olduklarını, ancak uzuvların alınmasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.
    
Doktorların kendilerine, kardeşinin kalbinin yetersiz olduğunu ve çalışmadığını, yüksek tansiyon sorunu bulunduğunu belirterek, hastanın hayatını riske atmamak için uzuvları almak zorunda olduklarını dile getirdiklerini anlattı.
    
Hüseyin Çavdar, ''Doktorlar çok üzgün, temennimiz kardeşimin buradan sağ salim çıkmasıdır'' diye konuştu. Ağabey Çavdar, annelerinin henüz durumdan haberdar olmadığını ifade etti.
    
Üvey ağabey Osman Gündoğan da ''Doktorları, Şevket'in sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler. Herhangi bir hayati tehlikesi yokmuş. Üzüldük, elimizden bir şey gelmiyor, bekliyoruz. Dün saat 23.00'e kadar her şey iyiydi, sonra her şey tersine döndü'' dedi.
    
Osman Gündoğan, Çavdar'ın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ifade etti.