Sibel Bilgiç: Kanseri yendim

2008 yılında gırtlak kanseri teşhisi sonucu tedavi gören 48 yaşındaki şarkıcı Sibel Bilgiç, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sibel Bilgiç: Kanseri yendim
04 Haziran 2020 Perşembe 22:19 tarihinde eklendi.
Sibel Bilgiç, iletişimci Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü yaptığı, sözü ve müziği Cengiz Tekin'e, müzik direktörlüğü ve düzenlemesi Alper Atakan'a ait yeni şarkısı 'Diyemedim'in klibi için kamera karşına geçti. Bilgiç, klip çekimi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
"ÇOCUK İSTİYORUM" 
 
İki yıl önce evlenen şarkıcı, "Bir çocuğum olsun çok istedim. Olmadı, olamadı. Kısmet. Allah nasip etsin inşallah" dedi.
 
2008'de gırtlak kanseri teşhisi konan Bilgiç, sağlık durumu sorulduğunda, "Çok şükür başında yakalamıştık. Tedavi süreci geçirdim. Şuan hiçbir sorun yok. Allah kimseye göstermesin. Şifa bekleyenlere de Yaradan’ımdan şifa diliyorum" şeklinde konuştu.
 
"DEMET VE HANDE'Yİ BEĞENİYORUM"
 
Kendi jenerasyonumdan Demet Akalın ve Hande Yener'i beğendiğini belirten Bilgiç, "Demet Akalın'ın şarkı seçimleri ve başarısı beni çok mutlu ediyor. Hele ki; kızı ile onları görünce çok mutlu oluyorum. Yeni jenerasyondan da Aleyna Tilki, Simge ve Edis favorim. Yeni nesili çok şanslı buluyorum" ifadelerini kullandı.