Survivor'da yeni yarışmacılar kimler oldu? Kimler diskalifiye oldu?

Survivor'da Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye oldu. Yeni bölümde Survivor'a dört yarışmacı daha katıldı. Şimdi yarışmayı sıkı şekilde takip edenler "Survivor'da yeni yarışmacılar kimler?" diye soruyor.

Survivorda yeni yarışmacılar kimler oldu? Kimler diskalifiye oldu?
03 Mart 2020 Salı 08:26 tarihinde eklendi, 4.072 kez okundu.
Survivor 2020 hız kesmeden devam ediyor. TV8'de ekrana gelen ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020'de dün 2 kişi diskalifiye olmuştu. Erman, Survivor'a uyum sağlayamadığı için gitmiş Fatma ise sakatlıktan ötürü Survivor'a veda etmişti. 2 kişinin diskalifiye olmasından sonra Survivor'a 4 yeni isim daha katıldı.
 
Survivor'da yeni yarışmacıların isimleri belli oldu. Ünlüler takımında Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut; Gönüllüler takımında Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden...
 
 
BERKAN KARABULUT 
Berkan Karabulut, Kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine kendisini geliştirmektedir. 2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.
 
AŞKIM BURÇE TUNAY 
Aşkım Burçe Tunay, 2000 doğumlu. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.
 
YUNUS EMRE ÖZDEN 
Yunus Emre Özden, 29.03.1993 istanbul Silivri'de doğdu. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen silivride ikamet ediyor. 2 çocuklu ailenin tek oğluyu olan Survivor Yunus Emre'ni annesi Filiz Özden ev hanımı, babası Kemal Özden ise Silivri - Yenibosna arası hatlarda şoförlük yapıyor. Açık öğretim fakültesi ulaştırma lojistik okuyor.
 
GİZEM BİRDAL 
Basketbolcu olan Gizem Birdal, Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yarışacak.