Takdir Teşekkür Hesaplamasını Yapın

Öğrenciler okul bittiği zaman karnelerini alırken en çok ne alacaklarını merak ederler. Aslında bunu karne alınana kadar kolay kolay öğrenemezsiniz.

Takdir Teşekkür Hesaplamasını Yapın
11 Mayıs 2016 Çarşamba 22:18 tarihinde eklendi, 2.681 kez okundu.

Öğrenciler okul bittiği zaman karnelerini alırken en çok ne alacaklarını merak ederler. Aslında bunu karne alınana kadar kolay kolay öğrenemezsiniz. Bunu hesaplamak çeşitli hesaplama yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Ancak yapacağınız en ufak bir hata hesaplamaları yanlış yapmanıza neden olabilir. Bunu engellemek içinse www.bilgicik.com sitesi olarak sizlere
 

Takdir teşekkür hesaplama programını sunuyoruz. Bu program sayesinde artık saatlerce uğraşmanıza gerek kalmadan gerekli hesaplamaları yapabilirsiniz. Sizde hemen sitemizi ziyaret ederek gerekli hesaplamaları yapmaya başlayabilirsiniz. Takdir teşekkür hesaplama işlemi için size gerekli olacak bazı bilgiler bulunuyor. Bu bilgiler derslerinizin not ortalamasıdır. Eğer yılsonu sınavlarına girdiyseniz ve daha önceden de aldığınız notları biliyorsanız tek yapmanız gereken not ortalamanızı hesaplamak. Not ortalamanızı hesapladıktan sonra artık sizde programı kullanmaya başlayabilirsiniz.
 

8.sınıf takdir teşekkür hesaplama için sizin hangi dersleri aldığınızı belirlemenize gerek yok. Çünkü hesaplama programı Milli Eğitim müfredatında bulunan tüm dersleri otomatik olarak sisteme ekler. Sizin tek yapmanız gereken bu dersler için not ortalamasını belirlemek ve bu ortalama notları sisteme girmek. Sisteme gerekli notları girdikten sonra hesaplamanızı yapabilirsiniz. Ancak kimi zaman seçmeli derste alabilirsiniz. Seçmeli dersler içinse programın en alt kısmında sizlere 3 farklı bölüm sunulur. Kaç tane seçmeli ders alıyorsanız bu seçmeli dersleri haftada kaç saat olduğunu belirterek seçebilirsiniz. Seçimlerinizi yaptıktan sonrada artık hesaplamanızı başlatabilirsiniz. Hesaplamanızı yaptıktan sonra program otomatik olarak takdir mi yoksa teşekkür mü alacağınızı size gösterecektir.
 

Sitemizde yer alan 5.sınıf takdir teşekkür hesaplama programı aynı zamanda 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıflar içinde hesaplama yapmaktadır. Her sınıf için belirlenen dersler sistem tarafından otomatik olarak programa eklenir. Kullanıcıların ise sadece not ortalamalarını belirtmeleri yeterli olacaktır. Bu sayede hesaplama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirilecektir.
 

Hesaplama işlemi Milli Eğitim tarafından belirlenmiş olan katsayılara göre yapılır. Yani sitemizdeki takdir teşekkür hesaplama programını kullanarak hesaplama yaptığınızda size almayacağınız belgeler gösterilmez. Gerçek ortalamanız gösterilerek alacağınız belge doğru olarak belirlenmektedir. Ayrıca takdiri ya da teşekkürü kaçırıyorsanız kaç puanla bunu kaçırdığınızda program tarafından belirtilir. http://www.bilgicik.com/5-sinif-takdir-tesekkur-hesaplama-online/