Teknede evlenme teklifi

Dizilerden ve filmlerden aşina olduğumuz yatta evlenme teklifleri, son dönemlerde İstanbul’un en popüler trendleri arasında yer almakta.

Teknede evlenme teklifi
26 Ocak 2015 Pazartesi 11:50 tarihinde eklendi.

Dizilerden ve filmlerden aşina olduğumuz yatta evlenme teklifleri, son dönemlerde İstanbul’un en popüler trendleri arasında yer almakta. Tabi ki bu popülerliğin yükselişine hak vermemek elde değil; düşünsenize, değer verdiğiniz ve evlilik çatısı altında bir araya gelmek istediğiniz partnerinize teklifte bulunmak için lüks bir yat tercih etmeniz, kendisini daha özel hissetmesine sebep olacaktır; değil mi?

Hal böyleyken her bütçeye uygun şekilde yat kiralamanın mümkün olduğu günümüzde, çiftlerin sadece evlenme teklifi yerine birçok özel günü ve romantik anı denizin ortasında yaşama istekleri hızla artmakta. Artık özel günlere, doğum günlerine, partilere; kafeler, restoranlar, geniş salonlar yerine yatlar ev sahipliği yapıyor. Yat kiralamak da, jet sosyetenin tekelinden çıkıp her kesime uygun hale getiriliyor.

 

Yatta evlenme teklifinde bulunmak bir hayal gibi gelebilir size. Haksız da değilsiniz tabi ki; baş başa romantik bir akşam yemeği yemek için sevgilinizi evinden lüks bir yatla aldığınızı düşünün. Taze gül yapraklarıyla donatılmış zeminin üzerinde, mum ışıklarıyla aydınlanan zarif bir masaya oturuyorsunuz ve size tüm gece kemanıyla eşlik edecek kemancının ezgileriyle yemeğinizi yiyorsunuz. Boğazın ışıkları altında Rumeli Hisarı, Dolma Bahçe Sarayı, Kız Kulesi, Haydar Paşa Garı birer inci tanesi gibi sırayla önünüze diziliyor. Yanan gül kokulu mumların eşliğinde masanızı ayın ve yıldızların ışıltısı aydınlatıyor ve siz eşinize cebinizden çıkardığınız yüzüğü takdim ediyorsunuz, ya da henüz yüzüğü çıkarmadan gözlerine bakıp denizin sessiz gelgitlerinde bir şiir mırıldanıyorsunuz. Böyle bir gece daha ne kadar romantik ve etkileyici olabilir değil mi?

 

Yatta evlenme teklifi size de sıcak geliyorsa ve nasıl yapabileceğiniz hakkında bir fikriniz yoksa mutlaka, bu güne dek binlerce evlilik teklifi organizasyonu gerçekleştirmiş olan tecrübeli Su Yatçılık şirketini tercih etmelisiniz. Profesyonel ekibiyle, yılların katmış olduğu tecrübesiyle kalitesinden ödün vermeyen firma, tekne kiralama hizmetleriyle dünyanın ve Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet vermekte. İnternet sitelerinden daha fazla bilgi alabilir, kendinize uygun teknede evlenme teklifi paketleri hakkında da detaylara ulaşabilirsiniz.

 

Sevdiğinizle bir ömre adım atmak ya da ikinci bir bahara yelken açmak için tercihinizin özel bir yer olmasına dikkat edin.