Tesettür Mayo

Tesettürlü bayanların üniverstelerde serbest okuyabilmeleri, gerek kamu sektöründe gerek özel sektörde iş hayatına atılmalaraı, dışarıda daha aktif ve serbest olmaları sonucunda tesettürlü faal bayanların ihtiyaçları doğrultusunda tesettür giyim sektörüğ oluşmuştur.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi, 5.769 kez okundu.

 


 

Tesettürlü bayanların üniverstelerde serbest okuyabilmeleri, gerek kamu sektöründe  gerek özel sektörde iş hayatına atılmalaraı, dışarıda daha aktif ve serbest olmaları sonucunda tesettürlü faal bayanların ihtiyaçları doğrultusunda tesettür giyim sektörüğ oluşmuştur.
 

Eskiden sadece özel dikim ve belli başlı firmaların tekelinde olan tesettür giyim modern ve üreten bayanlara hem yeterli  hem de modern tarzlarına uygun gelmedi. Bu ihtiyaç karşısında tekstil firmaları tesettür giyime yönelerek modern, çağdaş, spor bir tesettür giyim sektörü kurulmasına önayak oldular. Bu sektör hızla yayıldı, günümüzde gerek online gerekse normal mağazacılık sistemine sahip bir çok tesettür giyim firması bulunmaktadır.
 

Tesettür giyim sektörünün gelişmesi ve tesettürlü bayanların artık her ortamda kendilerini kanıtlamaları sebebi ile yeni yeni tesettür giyim kıyafetleri çıkmıştır. Tesettür mayo, tesettür abiye, tesettür eşofman vb.. gibi.
 

Denizde ve Havuz Rahat Edin
 

Dünya üzerinde yaratılan nimetlerin hepsi kadın, erkek demeden tüm insanlar için yaratılmıştır. tesettür mayoda tesettür giyimi tercih eden Müslüman bayanların deniz, güneş, yüzme, gibi güzel nimetlerden, tesettürlü olduğu için uzak durmak zorunda kaldığı bu nimetlerden artık faydalanabilmesi için üretilmiş bir deniz giysisidir. Kısacası tesettür mayo tesettürlü bayanların denize, havuza girebilmeleri, yüzebilmeleri, plajlarda rahat hareket edebilmeleri, güneşlenebilmeleri için onlara özel tasarlanmış özel bir giysi çeşididir.
 

Tesettür mayo özel tasarımcılar tarafından hem amacına uygun olarak hem de kullanıcak kişilerin bayan olması göz önünen alınarak tasarlanmışlardır. Yarı tesettür mayo gibi özel modeller hazırlanmıştır. Tesettür mayo modelleri üretilirken titiz bir çalışma yürütülmüş öncelikli olarak kullanıcak olan tesettürlü bayanların tesettür mayodan beklentilerinin ne olduğu öğrenilmiştir. Bu çalışmalar sonucu tesettür mayolar hem madden hem de manen tesettürlü bayanların kullanabileceği tarzda tasarlanarak beğenilerine sunulmuştur.
 

Her daim şık ve rahat olmayı seven, şıklığına ve zerafetine düşkün olan ama rahatlığından da ödün vermeyen bayanların tam da istedikleri tarzda tesettür mayo üretilmiştir.
 

Tesettür mayo hem kumaşı ile hem stili ile hem kesimi ile hem kullanışlılığı ile, hem tarzı ile hem klasikliliği ile hem sadeliği ile hem modernliği ile hem rahatlığı ile hem modayı takibi ile hem özgünlüğü ile hem zerafeti ile hem şıklığı ile tesettürlü bayanların giysileri arasında yerini almıştır.