Twitter neden açılmıyor, işte nedeni

Popüler sosyal paylaşım sitedi Twitter bu sabah saatlerinde çöktü.Twitter açılmıyor, Twitter’a girilmiyor, Twitter sayfası açılmıyor, Twitter’a ulaşılamıyor, Twitter Neden Açılmıyor? Twitter’da problem var.

Twitter neden açılmıyor, işte nedeni
22 Temmuz 2015 Çarşamba 11:07 tarihinde eklendi, 3.628 kez okundu.
Suruç'taki terör saldırısına yönelik içerikler ve yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımlar nedeniyle Twitter'a erişim engellendi.
 
ANKARA (AA) - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısı ile yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımların çıkarılmasına yönelik mahkeme kararını uygulamayan sosyal paylaşım sitesi Twitter'a erişim engellendi.
 
Edinilen bilgiye göre,  Suruç Cumhuriyet Başsavcılığının başvurusu üzerine terör saldırısına ilişkin görüntülere yayın yasağı getirenSuruç Sulh Ceza Hakimliği, sosyal paylaşım sitelerinden içerikler ile yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımların çıkarılmasına karar verdi.
 
Erişim Sağlayıcıları Birliği, mahkeme kararını, sosyal paylaşım siteleri  Twitter ve Facebook ile video paylaşım sitesi YouTube'a iletti. Facebook ve YouTube, söz konusu içerikleri çıkardı. Suruç'taki terör saldırısı ve halkı sokağa çıkmaya yönelik yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımları çıkarmayan Twitter'a iseerişimengellendi.
 
YASAK KALDIRILDI
 
Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Hakimliği, verdiği kararla Twitter'a erişimi engelleme kararını kaldırdı.