Ukash

Sanal ortam gerçek yaşamın hizmetlisi gibi çalışmaktadır. Her türlü ihtiyacınızı parmaklarınızın ucunda bulabilmektesiniz.

Ukash
16 Ekim 2014 Perşembe 03:41 tarihinde eklendi, 1.919 kez okundu.

Sanal ortam gerçek yaşamın hizmetlisi gibi çalışmaktadır. Her türlü ihtiyacınızı parmaklarınızın ucunda bulabilmektesiniz. Gelişen e-ticaret sektörü hızla ilerleyerek alışveriş alışkanlıklarımızı tümden değiştirmeye başlamıştır. Ödeme sistemi olarak da genelde kredi kartı kullanılmaktadır. Kredi kartları sağladıkları kolaylıkların yanında oldukça fazla olan güvenlik zafiyetleri ile riskli ödeme sınıfındadır. Birçok insan bu riskleri göze alarak yaptıkları alışverişlerin ödemelerinde kredi kartı kullanmaktadır. Bu kartlardaki bir diğer tehlikede borçlanma mantığı ile çalıştıkları için sınırlanırını belirleyemediklerinde bütçenizin çok ağır yükler yüklemektedirler. Bu problemler yeni bir ödeme şeklinin geliştirilmesini zorunlu kılmıştır. Ukash kart ise bu problemleri çözerek yüksek güvenlikli sistemi ile ödeme seçeneklerinin en güvenilir bölümüne adını yazdırmıştır.
 

    Ukash kartın güvenliği yüksek olması kullanımın kolay olmasına engel değildir. Kullanımı kolay ve pratik olan ukash 19 haneli bir pin numarasından oluşmaktadır. Ukash satış bayilerinden belirlediğiniz miktarı bu satış bayilerinin hesabına yollayarak alabileceğiniz bu pin numarası ile aldığınız andan itibaren güvenli alışverişin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ödeme anında sadece bu pin numarası kullanılacağı için herhangi bir kişisel bilginizin üçüncü şahısların eline geçmesi mümkün değildir. Bu sayede güvenliğiniz garantilenmiş olmaktadır. Fırsatçılara fırsat vermeyen ukash kart aynı zamanda kullanım miktarını alışverişe başlamadan belirlenmesi ile bütçenizin de en yakın dostu olacaktır.
 

  Kullanım alanları olarak giderek yaygınlaşan alışveriş sitelerinin yanında, şans oyunlarında,  facebook ve skype ta da kullanılmaktadır. Online oyun sitelerinde kullanılan ukash size kesintisiz eğlence sağlayacaktır. Dünyada çok yaygın bir kullanım ağına sahip ukash kartınız ile alışverişte çok fazla seçeneğe sahip olacaksınız. Güvenlik seviyesinin yüksekliği, kullanım kolaylığının yanında ukash kart ile kullanım tutarınızı önceden belirleyerek de harcamalarınızı da kontrol altına almış olacaksınız. Ucuz ukash alabileceğiniz ukash satış bayilerinden alacağınız pin numarası kredi kartı ile yapabileceğiniz her şeyi tek başına yapmaktadır. bu özelliği ile de sizi ulaşılmaz şifre bulma ihtiyacından da kurtaran ukash kullanım kolaylığı ile de online bütün ödeme işlemlerinizde yeni gözdeniz haline gelecektir.
 

    Ukash kartı her ihtiyacınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aile bireylerine harçlık verirken kontrolü tamamen sizde olan bu sistemle bütçenizde sürprizlerle karşılaşmayacaksınız. Ya da birine hediye alırken alacağınız hediyenin memnun edip etmeyeceğini düşünmek yerine hediye edeceğiniz ukash pin numarası ile kendi beğeneceği hediyeyi alma fırsatı sunmuş olacaksınız. Ön ödemeli bir e-cüzdan niteliğinde olan ukash kartınızla yapabileceklerinizin sınırlarını çizmekte tamamen kullanıcılarına kalmıştır. Herhangi bir kullanım sınırlaması bulunmayan bu kart sayesin de giderek yaygınlaşan kullanım ağındaki ülkelerle dahi ortak bir sistem olacağından kullanım alanı her gün daha da genişleyecek size her geçen gün farklı seçenekler sunacaktır.
 

     Kısacası ukash güvenliği, kullanım kolaylığı ve kontrol edilebilir harcama olanakları ile dünya çapında kendi kanıtlamış bir sistem olarak hayatımıza girmiş giderek de kullandığımız diğer araçlarında yerini almaya başlamıştır. Ukash satın alırken de ukash satış bayiinin kaliteli hizmetler veren kurumsal firmalar olmasına dikkat etmeliyiz. Euro üzerinden yatırdığınız paranızın değeri kullanım süreniz boyunca düşmeyecek, harcadıktan sonra bile kartınızda paranız bulunmakta ise bozdururken de zarar etmeyeceksiniz. Aldığınız pin numarasının bir yıl geçerliliği bulunmaktadır. Ve aldığınız hizmetin ömür boyu güvenlik garantisi bitmemektedir.
 

 En ucuz ukash fiyatları ile www.ukashin.com dan ukash satın alabilirsiniz. Ukash en ucuz ukash fiyatları ile yasal ukash bayisinde. Ukash bozdurmak için de her zaman yanınızdayız. En yüksek kurdan ukash bozdurma yapıyoruz. Ukash, en ucuz ukash, ukash alma, ukash satın alma ve ukash bozdurma gibi tüm ukash işlemlerinizi güven içinde gerçekleştirebilirsiniz. www.ukashin.com yasal en ucuz ukash bayisidir.