Üniversite tercihiniz için hizlitercih.com

Üniversite tercihleri artan üniversite sayıları ile birlikte her sene giderek zorlaşıyor. ÖSYM’nin hazırlamış olduğu kılavuz ise oldukça uzun ve istenilen kriterler karşısında yetersiz kalabiliyor.

Üniversite tercihiniz için hizlitercih.com
18 Ekim 2015 Pazar 16:04 tarihinde eklendi, 1.469 kez okundu.
Üniversite tercihleri artan üniversite sayıları ile birlikte her sene giderek zorlaşıyor. ÖSYM’nin hazırlamış olduğu kılavuz ise oldukça uzun ve istenilen kriterler karşısında yetersiz kalabiliyor. Bu noktada ise ihtiyaca internette bulunan tercih robotları devreye giriyor.
 
Bir çok tercih robotuna nazaran, hizlitercih.com da bulunan tercih robotunda arama alanları basit, kolay ve hızlı anlaşılır şekilde hazırlandığından; adaylara istedikleri kriterlerdeki bölümlerin bulunmasını anında sağlıyor. Bunun yanı sıra hiçbir tercih robotunda bulunmayan çevre iller özelliği ile kendi ilinizin yakınındaki aradığınız üniversite ve bölümlere de çok rahat bir biçimde ulaşabiliyorsunuz.
 
hizlitercih.com yalnızca bir tercih robotu olarak değil aynı zaman üniversite ve bölüm rehberi olarak hizmet veriyor. Bir çok üniversitenin detaylı bilgilerine buradan ulaşmak adayların kararlarını daha hızlı vermesini sağlıyor.
 
Aynı zamanda puan hesaplama bölümü ile de tercih robotu entegrasyonu sayesinde hesaplanan puanlar üzerinden üniversite adaylarının yaptıkları netler üzerinden nerelere yerleşebilecekleri konusunda da fikir veriyor.
 
Tüm üniversite adaylarına sınavda başarılar dileriz.