Ünlü oyuncunun eşi sokak ortasında saldırıya uğradı!

Karagül dizisinde canlandırdığı Kendal karakteri ile tanınan oyuncu Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir, otoparkta iki kişinin saldırısına uğradı.

Ünlü oyuncunun eşi sokak ortasında saldırıya uğradı!
23 Nisan 2019 Salı 19:03 tarihinde eklendi.
Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Börü'de İrfan karakteriyle ekranlarda boy gösteren Mesut Akusta eşine saldırdığını iddia ettiği kişinin fotoğrafını paylaştı.
 
"DARP RAPORU ALDIK BULACAĞIZ YAKINDIR"
Akusta şu ifadeleri kullandı: "Bu delikanlı sokakta eşime saldırıp vurmuş. Ağıza alınmayacak küfürler etmiş, tanıyan varsa bize ulaşsın ya da kendi görürse aynı cesareti gösterip beni bulsun... İnsanın karısına tek başınayken saldırmak neymiş bir konuşalım. Tüm dostlara teşekkür ederim. Şafak iyi, şikayetçi olduk zaten darp raporu aldık bulacağız yakındır."
 
 
"KÜFÜRLER SAYDIRAN BİR ERKEK MÜSVEDDESİ"
 
Akusta'nın eşi Şafak Özbir ise yaptığı açıklamada "Sokak magandalarla dolu; 45 dakika beklediğim otopark sırasına hiçbir pardon'u olmadan girmeye çalışıp hayırdır deyince de saldırıp ağıza alınmayacak küfürler saydıran bir erkek müsveddesiyle ve yine aynı şekilde saldırgan bir kadınla muhattap olmak zorunda kaldım maalesef" diyerek yaşadıklarını anlattı.