Vajina Daraltma Ameliyatı Fiyatı

Prof. Dr. Fuat Demirci vajina daraltma fiyatları hakkında bilgi verdi.

Vajina Daraltma Ameliyatı Fiyatı
25 Mart 2014 Salı 18:03 tarihinde eklendi, 30.831 kez okundu.
Tıpkı diğer estetik operasyonlarda olduğu gibi, vajina daraltma ameliyatlarında da fiyatlar, hastanın durumu, seçilen doktor,  hastane ya da estetik merkez, merkezin yer aldığı şehre göre değişiklik göstermektedir. Ancak bu tip ameliyatlarda, araştırmanızı fiyatlar üzerinden değil, doktorlar üzerinden yapmanızı tavsiye ediyoruz.
 
Aşağıdaki yazımda vajina daraltma hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım
 
Zira vajina daraltma ya da diğer genital estetik operasyonlar, mutlaka alanında uzman doktorlar tarafından yapılmalıdır. Bu sayede operasyon sonrası estetik görünüm ve vajina sıklığı konusunda çok daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Vajina daraltma ameliyatı fiyatı belirlenirken, yukarıdaki etkenlerin yanı sıra, daraltma operasyonunun yanında başka işlemlerin yapılıp yapılmayacağı da fiyatlarda artış ya da azalma gösterebilir.
 
İstanbul’da fiyatlar 1500 TL ile 2500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ancak daha küçük şehirlerde fiyatlar daha aşağıda olacaktır. Ancak yeniden söylemekte yarar var; bu fiyatlar yaptıracağınız operasyona göre değişiklik göstermektedir.
 
Ortalama 30 dakika süren vajina daraltma ameliyatları, genellikle lokal anestezi ile gerçekleştiriliyor, ancak bazı hastalarda genel anestezi de tercih edilebiliyor.
 
Zamanla genişleyen ve elastikiyetini kaybeden vajinal bölge, estetik açıdan da gözünüzü rahatsız ediyor olabilir. Bu durum, cinsel ilişkiden kaçınmanıza ve partnerinizle olan cinsel hayatınızı etkilemektedir. Bu gibi durumlarda hanımlara vajinal estetikler tavsiye edilmektedir. Bazı bayanlarda yalnızca vajina daraltma estetiği yeterli olurken, bazı hanımlarda ekstra genital operasyonlar da gerekli görülebilir.