Valide sultan kahrından öldü

Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın bu haftaki bölümüne Valide Sultan'ın ölümü damgasını vurdu.

Valide sultan kahrından öldü
24 Mayıs 2012 Perşembe 12:00 tarihinde eklendi, 3.099 kez okundu.

 

Gülşah'ın Hürrem Sultan'a İbrahim'in Nigar Kalfa'yla büyük sırrını anlatması ve sonrasında Hürrem Sultan'ın bu büyük sırrı ölüm döşeğindeki Valide Sultan'a anlatması, Valide Sultan'ın ölümüne neden oldu. 
 
İNTİKAMI ACI OLDU 
Pargalı ve Nigar Kalfa arasında yaşanan aşk ve Nigar Kalfa'nın hamile olduğunu öğrenen Gülşah, sarayda kabul edilmez bu durumu Hürrem Sultan'a ispiyonlar. Hasta yatağında ölümü bekleyen Valide Sultan'ı ziyaret eden Hürrem Sultan, saraya geldiği günden bugüne kendine olmadık çile çektiren Valide Sultan'dan intikam almak için, Valide Sultan'a İbrahim Paşa'yla ilgili tüm sırları söyler. 
 
 
TÜM GERÇEKLERİ SÖYLEDİ 
Valide Sultan'a İbrahim Paşa'nın hiç bir şeyi hak etmediğini ve ihanet içinde olduğunu söyleyen Hürrem Sultan, Pargalı ve Nigar Kalfa arasındaki yasak aşkı anlatırken, Nigar Kalfa'nın da hamile olduğunu söyledi. 
 
KAHRINDAN ÖLDÜ 
Bütün bu yaşananları Hatice Sultan'a da anlatacağını söyleyen Hürrem Sultan, son darbesini vurdu. Hasta yatağında ölümü bekleyen Valide Sultan'ın duydukları ise ebediyete intikalini hızlandırmıştır. Valide Sultan yaşananları öğrendikten sonra fazla dayanamadı ve  kahrından öldü.