Web Tasarım ve Responsive Design farkı

Web tasarım, seo, eticaret ve sunucu hizmetleri sunan firmamız 2007 den itibaren hizmet vermeye başlamış olup, müşterilerine kaliteli, estetik, kullanışlı ve güzel hoş gelen web sitesi tasarım ve sunucu alanında kurumsal hizmet sunmaktadır.

Web Tasarım ve Responsive Design farkı
17 Kasım 2014 Pazartesi 23:31 tarihinde eklendi, 1.695 kez okundu.

Web tasarım, seo, eticaret ve sunucu hizmetleri sunan firmamız 2007 den itibaren hizmet vermeye başlamış olup, müşterilerine kaliteli, estetik, kullanışlı ve güzel hoş gelen web sitesi tasarım ve sunucu alanında kurumsal hizmet sunmaktadır. Kaliteli hizmeti benimseyen ekibi ile müşteri memnuniyetini üst planda tutmak için haftanın her günü telefon ve ticket yoluyla kesintiye uğramaksızın müşterileri ile iletişim halindedir. Sektörünün öncülerinden olan Acekse Media (Acekse Web Agency) yılların verdiği tecrübe ve birikimler sayesinde sürekli kadrosuna teknolojik yatırımları arttırarak daha kaliteli ve titiz hizmeti sizlere sunmayı hedefler.

Responsive Web Design

İnternetin keşfi ile birlikte sürekli gelişmekte olan ve yeniliklere daima açık olan (İnternet) web ortamı, hizmet yönünden de hiç durmaksızın sürekli gelişmekte ve hizmet alanlarını arttırmaktadır. Uzun süredir gelişmekte olan web tasarım (web design) teknolojileri gününüzde son olarak responsive yani Türkçe kelime karşılığı olarak 'duyarlı' anlamına gelen bu teknoloji sayesinde artık insanlar telefonlarından, ipad, ios, android gibi mobil işletim sistemlerinde de web ortamına bağlanabilir ve responsive web design (uyarlı web tasarım) özelliğine sahip İnternet sitelerini rahatlıkla ziyaret edebilirler.

Web tasarım' ında responsive 'nin önemi ve farkı nedir?

Responsive web design sürekli gelişen etiken dileri ile hazırlanmaktadır. Html5 ve Css3 teknolojisi kullanılarak yapılan web tasarım projeleri mobil taşınabilir multimedia ürünleri ile uyumludur. Bunlar kısaca; cep telefonları(android), ipad(ios), iphone (ios) ürünleridir. Responsive nin farkı : html5 ve css3 yapısına sahiptir, kullanıldığı teknoloji ürününe göre uyum sağlar. responsive özelliğine sahip olmayan web sitelerinden daha hızlı, uyumlu, ve seo (arama motoru optimizasyonu) desteklidir. Arama motorları tarafından sevilen tasarım teknolojisine sahiptir.  Kullanıcı ile dost bir yapıya sahiptir.

Responsive web tasarımı fiyatları da oldukça uygundur. tüm ticari ve gönüllü işletmeler, kurumsal kuruluş ve  eğitim kurumları tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.