Xperia ion Türkiyie'de satışta!

Sony'nin ödüllü Android cebi Xperia ion, Türkiye'de satışa sunuldu! İşte özellikleri.

Xperia ion Türkiyiede satışta!
09 Ekim 2012 Salı 15:20 tarihinde eklendi, 1.484 kez okundu.

Sony'nin Xperia serisinin en yeni üyesi Xperia ion; kaliteli, sade, şık tasarımı ve geniş ekranıyla öne çıkıyor. 144 gram ağırlığındaki Xperia ion'un,4,6 inçlik tamamen camdan oluşan ana ekranında çizilmeye dayanıklı ve kırılmayı önleyen film var. Ayrıca, 12,1 megapiksel kamera ile yüksek kalitede fotoğraf çekebilen Xperia ion, Mobile Bravia Engine ile yüksek bir görüntü kalitesi sunuyor.

 
Xperia ion ile kullanıcılar; 4,6 inç'lik, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekranda film izlemenin yanı sıra entegre Fizy müzik uygulaması ile de sınırsız şarkı dinlemenin keyfini çıkarabiliyor. Android uygulamalarının kullanımını ve multimedya içeriğinin tüketimini, şık tasarımı ile üst düzey kullanım kalitesini kullanıcılarına sunan Xperia ion için, Sony Mobile Communications Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı, "Red Dot Tasarım Ödüllü yeni Xperia ion, üst düzey teknolojik özellikleri şık tasarım ile birleştiriyor." dedi.
 
Ürünlerin inovasyon derecesi, ergonomi, dayanıklılık ve ekolojik uyumluluk gibi ana kriterlerde değerlendirildiği ve her yıl 70 ülkeden 14 binin üzerinde katılımın gerçekleştiği Red Dot Tasarım Ödülleri Yarışması'nda alkış toplayan Xperia ion, Ekim ayında Türkiye'de Avrupa'daki pek çok ülkeyle aynı anda satışa sunuldu.

chip.com.tr