Yasak aşk iddiası

'Ünlü erkek şarkıcı, eşini sahnesine gelen ünlü bir sarışın kadınla aldattı' iddiası ortalığı karıştırdı. Şarkıcı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Aslı Bilimlier ile mutlu bir evliliği olan üç çocuk babası Deha Bilimlier şoke eden iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Adı Gülşah Saraçoğlu ile anılan Bilimlier 2.sayfa programına konuştu.

Yasak aşk iddiası
30 Aralık 2021 Perşembe 12:15 tarihinde eklendi, 11.751 kez okundu.
Şarkıcı Deha Bilimlier'in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Gülşah 
 
Deha Bilimlier açıklamasında "Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul'daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı... Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm" dedi.
 
"GÖRÜNTÜ VARSA BANA DA GÖNDERSİNLER" 
Aynı anda yayına bağlanan Gülşah Saraçoğlu ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
"Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı... Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok'a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar."
 
DEHA BİLİMLİER'İN EŞİ KİM? 
Deha Bilimlier 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma programıyla adını duyurmuştu. Şarkıcı Deha Bilimlier Aslı Bilimlier ile evli ve üç çocuk babası. Aslı Bilimlier'in mesleği ise avukatlık.