Yeni Şafak'ta kavga çıktı

Yeni Şafak gazetesi yazarı Ömür Lekesiz, aynı gazetenin yazarı Murat Menteş’i “kafir”likle suçladı.

Yeni Şafakta kavga çıktı
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:06 tarihinde eklendi.
Yeni Şafak gazetesi yazarı Ömür Lekesiz, aynı gazetenin yazarı Murat Menteş’i Hürriyet gazetesinde Ayşe Arman’a verdiği röportaj ve çektirdiği fotoğraflardan sonra “kafir”likle suçladı.
 
Vatan gazetesinden Buket Aşçı'nın haberine göre Yeni Şafak gazetesi yazarı Murat Menteş'i kendisi gibi Yeni Şafak gazetesinin yazarlarından Ömer Lekesiz, dünkü yazısında “kafirlik”e yani “Sadece ideolojilerin değil dinin de hükmünün bittiğine inanmakla” suçladı.
 
Lekesiz ayrıca, bu yazıdan sonra kendisini telefonla arayan Menteş’le arasındaki konuşmaları twitter’da yayımladı ve tehdit edildiğini iddia ederek şöyle dedi:
 
“Gezide ultramedenilik yapan Murat Menteş, boksör olduğunu kendisinden korkmamı söyledi telefonla; balyozlu malyozlu tehdidin bini bin para genel bir yazı yazdım fakat adresler hep sana çıkıyorsa, sende bir problem vardır Murat Menteş, otur düşün dedim. Düşünecekmiş bakalım. Ama bu söylediği tehditten bir öncesiydi; bitireceğim seni, yıkacağım dünyayı dağıtacağım diyerek kapattı teli, medeni, uyumlu, nazik çocuk. Murat Menteş’in telefondaki gerçek yüzü, Gezi’nin de gerçek yüzüdür; çiçek çocuk, medeni yazar yok; gemi azıya almış bir yığın var sadece... Deliler gibi bağırıyordu telefonda, çıplak ellerimle öldüreceğim seni filan diye; Ayşe’deki kedi, bende canavardı mübarek avcı yazarlığa iyi ısınan yazıcı ‘Ben boksörüm bundan sonra benden kork’ deyip teli telaşla kapattı; aldı beni bir gülme... ”