Yıkım ekiplerine hayalet şoku

İngiltere’nin kuzeydoğusundaki Kendal kentinde yıkım ekipleri, Victoria dönemine ait harabeye dönmüş bir konukevinde çektikleri fotoğrafta hayalet görünce şaşkına döndü.

Yıkım ekiplerine hayalet şoku
26 Ocak 2012 Perşembe 16:33 tarihinde eklendi.

 

Fotoğraftaki görüntünün, yıllarca konukevinde çalışan ve aynı pencerenin önünde dikilerek telefonla rezervasyon taleplerini alan Frances Grimshaw’a benzediği ileri sürüldü.
 
Bir yıl önce 87 yaşında ölen Grimshaw’ın oğlu David Grimshaw, görüntünün annesine çok benzediğini doğruladı.
 
Annesinin ruhunun çok sevdiği Meadowbank Konukevi’nin yıkılmasını protesto etmek için ortaya çıkmış olabileceğini söyleyen Grimshaw, "Fotoğraflardaki benim annem. Buna kesinlikle ikna oldum" dedi.
 
Bedford’ta yaşayan 59 yaşındaki Grimshaw, fotoğrafta annesinin her zaman taktığı gözlükleri ve küpelerinin de göründüğünü söyledi.
 
Grimshaw, annesinin fotoğraftaki odada, camın önünde saatlerce ayakta dikildiğini ve rezervasyon yapmak isteyenlerle telefonda konuştuğunu belirtti.
 
Fotoğrafı çeken Robert Johnson, hayaletlere inanmadığını ancak kendi çektiği fotoğraftaki hayaleti gördükten sonra fikrini tamamen değiştirdiğini ifade ederken, yıkım ekibinden Stuart Shan ise, yıkımdan bir gün önce binaya girdiklerini ve tavandaki avizenin sallandığını gördüğünü söyledi.
 
1900’lü yıllarda bir diş hekimine ait olan binanın yerine alışveriş merkezi yapılması planlanıyor.