1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya

Özel Burç Vural Fen Anadolu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Adana Liseler Arası Atletizm Yarışlarında; 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

29 Mart 2014 Cumartesi 13:27 tarihinde eklendi.

Yüreğir Serinevler Atletizm pistinde düzenlenen yarışma her yıl olduğu gibi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Burç Vural Fen Anadolu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin öğrencileri 100 metre ve 200 metre yarışlarına damga vurgu. 100 metrede Adana birinciliğini göğüsleyen Burçlu atletler, altın madalya kazandı. Yine 100 metrede ikincilik elde eden Burçlu öğrenciler, gümüş madalya aldı. 200 metrede ise ikinci olan Burçlu öğrenciler gümüş madalya, yine 200 metrede üçüncülük alan öğrenciler bronz madalya elde etti.

Burçlu öğrenciler elde ettikleri başarıyla bu kategorilerde bölge yarışmalarında Adana’yı temsil etmeye hak kazandı. Elde edilen başarıdan oldukça memnun olduklarını dile getiren Okul Müdürü Mustafa Gürhan, “Katıldığımız tüm branşlarda hedefimiz daima başarıdır. Yakın zamanda Özel Burç Vural Anadolu & Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde Uluslararası Çiftler Masa Tenisi Turnuvasında Dünya 1.liği, Ulusal Masa Tenisi Türkiye 2.liği alarak Adana’da bir ilki gerçekleştirmiştir.” dedi.

Gürhan, Adana’nın ve bölgenin en donanımlı eğitim komplekslerinden birine sahip olduklarını belirterek, “Bu imkanlara hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin gayret ve çalışmaları da eklenince başarı da buna paralel geliyor. Bundan sonraki hedefimiz Adana’da yapılacak bölge yarışmalarında da başarılı olup, Adana’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmektir.” diye konuştu.
 


CİHAN