13 yaşındaki Melis, kansere direnemedi

Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki Çine Atatürk İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Melis Uysal, yaklaşık 2 aydır mücadele ettiği lenfoma kanserine yenik düştü.

13 yaşındaki Melis, kansere direnemedi
10 Mayıs 2013 Cuma 18:43 tarihinde eklendi.

Çine Atatürk İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Melis Uysal, yaklaşık 2 ay önce lenfoma kanseri teşhisiyle tedavi görmeye başladı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan güzeller güzeli Melis'in vücudu, ağır tedaviyi kaldıramadı. Kanseri yenmek için verilen ilaçlar bağışıklığı ve böbreklerine zarar verince hızla sağlık durumu kötüleşen talihsiz kız yaşam savaşını bugün sabah saatlerinde kaybetti.

Yaşamının baharında hayatını kaybeden talihsiz kız için Kırkışık Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Çine Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan ve çiftçilik yapan Sevilay Uysal (35) ile Ahmet Uysal'ın (41) iki çocuğundan büyüğü olan Melis'in cenaze törenine, arkadaşları, öğretmenleri, yakınları ve Çineliler katıldı. Köy camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Melis Uysal, gözyaşları arasında Kırkışık Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. 


DHA