2011'in en seksi reklamı

Barbadoslu şarkıcının, cüretkar pozlar verdiği hangi kadın iç çamaşırı için hazırlanmış kampanya 2011 yılının en seksi reklamı seçildi

2011in en seksi reklamı
02 Ocak 2012 Pazartesi 10:51 tarihinde eklendi, 2.515 kez okundu.

Rihanna’nın cüretkar pozlarına yer veren Armani kadın iç çamaşırı için hazırlanmış kampanya 2011 yılının en seksi reklamı seçildi veya seçilmiş olabilir. Karışık bir cümle oldu, değil mi? Çünkü “2011’in en seksi reklamları” listesinin nereden kaynaklandığı biraz karışık. 

 
İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde Amerikan reklamcılık dergisi Advertising Age kaynak gösterilerek yayınlanan haberde, 2011 yılının en seksi ilk 10 reklamı listelendi. Haberin Dail Mail’de yayınlanmasını takiben The Huffington Post’tan, International Business Times’a kadar sayısız sitede liste tekrar tekrar yer aldı. 
 
Hatta Rihanna’nın kendisi bile Twitter’daki @rihanna resmi hesabında, “Say what? G4L RT @pixiebrandblog: @adage says @rihanna Armani Ad sexiest of 2011... LOL love it! Go Ri :)” mesajıyla takipçilerine yer aldığı reklamın en seksi seçildiğini duyurdu. 
 
Yılın son günlerinde herkes tarafından paylaşılan bu haberde bir gariplik vardı çünkü hiçbir yerde Advertising Age dergisinin orijinal haberinin bağlantısı yer almıyordu. 
 
Haberin yayılmasından iki gün sonra Advertising Age dergisinin sitesinde yer alan açıklamaya göre böyle bir liste yapılmamıştı. Derginin araştırmasına göre Dail Mail gazetesi haberi, TNI Press isimli şirketin basın bültenine dayandırmıştı. Basın bülteninde Advertising Age’in adı verilerek en seksi reklamları seçmek için bir anket yapıldığından bahsediliyordu. 
 
Araya haftasonu girdiği için TNI Press’e telefonla ulaşamadıklarını ve yazışmalarına cevap verilmediğini belirten Advertising Age dergisi, “Gördüğü ilgiye baktığımızda keşke böyle bir anket yapsaymışız diye düşündük” demeyi de ihmal etmiyor. 
 
Yani ortada bir “en seksi reklamlar” listesi dolaşıyor ama kimin yaptığı belli değil. Her kim yapmış olursa olsun, işte -iddiaya göre- 2011’in en seksi ilk 10 reklamı: 
 
1 - Rihanna - Armani 
 
2 - Miranda Kerr - Victoria's Secret 
 
3 - Kate Moss - Liu Jo 
 
4 - Gisele Bundchen - Hope Lingerie 
 
5 - Irina Shayk - Luli Fama Swimwear 
 
6 - Heidi Klum - Project Runway, 9. Sezon 
 
7 - Pamela Anderson - Secrets of Lace 
 
8 - Lily Aldridge - Victoria's Secret 
 
9 - Bar Refaeli - Passionata Lingerie 
 
10 - Kate Upton - Jenna Leigh Lingerie
 
 
 
Radikal/ GÜRÜL ÖĞÜT