210 araçlık katlı otopark açıldı

Kumluca'nın şehir içi otopark sorununu büyük ölçüde çözmesi beklenen 4 katlı, 210 araçlık kapalı otopark törenle hizmete girdi.

31 Ocak 2014 Cuma 18:29 tarihinde eklendi.
 
Kumluca Belediyesi Katlı Otopark'ın açılış törenine Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumluca Kaymakam Vekili Akın Oruç, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya ve diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.
 
Başkan Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, katlı otopark yapımı için 2009 yılında belediye meclis üyelerinin ortak karar aldığını anımsattı. 2012 yılında projesi Kumluca Belediyesi tarafından hazırlanan ve bugün hizmete giren otopark hakkında bilgi veren Çetinkaya, toplam 4 kattan oluşan otoparkın 210 araç kapasiteli ve 1600 metrekarelik bir alana kurulu olduğunu söyledi.
 
FAKÜLTE AÇILMASI İÇİN DESTEK TALEBİ
 
Başkan Çetinkaya, ayrıca törende konuşma yapmak için kürsüye gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'ye, içerisinde Kumluca'da Sağlık Bilimleri Fakültesi açılması konusunda Akdeniz Üniversitesi Senatosu'nun aldığı kararın bulunduğu bir dosya sundu.

Başkan Çetinkaya, Samani'den bu fakültenin açılması için gereken YÖK onayına destek istediklerini söyledi. Samani de fakültenin açılması için gerekli desteği sağlayacaklarını söyledi.

DHA