"30 Mart’ta geleceğimize oy atacağız"

30 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "30 Mart’ta geleceğimize oy atacağız." dedi.

30 Martta geleceğimize oy atacağız
13 Şubat 2014 Perşembe 18:10 tarihinde eklendi.


100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyaretlerini devam ettiren Başkan Yılmaz'a bazı partililer de eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Yılmaz bazı vatandaşların seçimler ve AK Parti ile ilgili sorularına da muhatap oldu. Bir esnafın 30 Mart seçimleri ile ilgili sorusunu yanıtlayan Başkan Yılmaz, 30 Mart’ta Türkiye’de sadece Belediye Başkanı ya da Meclis Üyelerinin belirlenmeyeceğini belirterek, "Bu seçimde vatandaşlar olarak geleceğimize oy atacağız.

Ülkemizde yaklaşık 12 yıldır devam eden istikrar ve hizmet yarışının sürmesini isteyip istemediğimizi kararlaştıracağız. Ne zaman ayakları üzerinde durup gücünü göstermeye kalksa bu ülkenin üzerinde oynanmaya çalışılan bildik oyunlara artık dur demek için oy kullanacağız.

Unutmayalım ki bu seçimlerin ortaya çıkartacağı görüntü ve potansiyel hayati önem taşıyan ve bu yıl yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve sonrasındaki Genel Seçimler için de bir gösterge olacak. Biz diyoruz ki bizi her zamankinden daha güçlü olarak sandıktan çıkartın.

Daha güçlü çıkartın ki AK Parti’nin insan merkezli hizmet anlayışı ve aşkı ile her gün büyüyen, gelişen ve değişen Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmasın. Biz her gün daha iyisine layık olduğunu düşündüğümüz, var olan ile yetinmemesi gerektiğini düşündüğümüz sizler için gecemizi gündüzümüze kattık koşturuyoruz.

İlk günkü kadar azimli, ilk günkü kadar hizmet etme, faydalı olma düşüncesi ile doluyuz. Bu düşünce tüm benliğimizi kaplıyor. İnşallah hep beraber daha da güçlü bir şekilde 30 Mart’tan sonra da bu yarışı devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.


CİHAN