40 aracın lastiğini kestiler

Mersin'de gecenin belirsiz bir saatinde yaklaşık 40 aracın lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi.

40 aracın lastiğini kestiler
30 Aralık 2013 Pazartesi 11:21 tarihinde eklendi.
Alınan bilgiye göre merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle ile Mesudiye Mahallesi'ndeki ara sokaklarda yaklaşık 40 aracın lastiği gecenin belirsiz bir saatinde kesilerek patlatıldı. Sabah saatlerinde işe gitmek için araçlarına binmek isteyen mahalle sakinleri patlatılmış lastikleri görünce şaşkına döndü. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Vatandaşlardan bazıları çekici ile araçlarını lastikçiye götürürken bazıları zarar gördüğü yerde tamir ettirmeye çalıştığı görüldü. 
 
Şüphelilerin Mesudiye Mahallesi'ndeki 5114 Sokak'tan başlayarak 5117 Sokak ile Yeni Mahalle İtfaiye civarına kadar ara sokaklardaki 40 araçtan bazılarının bir, bazılarının ise iki lastiğini birden keserek patlattıkları belirlendi. Polis 3 kişi olduğu tahmin edilen zanlıları tespit etmek için çalışma başlattı. 
 
Aracının lastiğine zarar verilen Hanifi Kaplan, "Sabah kalktığımızda polis arkadaşlar geldi. 40-50 aracın lastiklerini patlatmışlar. Ya bir sarhoşun işe ya da tahminime göre Suriye'den gelenlerin bunalıma giriş şekline bağlıyorum. Bazen iş bulamadıkları zaman intikamını o tür alıyorlar. Hepsini bıçaklamışlar. Tamiri zor lastikleri çoğunun tamamen değişmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

CİHAN