7 yaşındaki ikinci sergisini açtı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde 2 yaşında resim yapmaya başlayan 7 yaşındaki İrem Yılmaz, 15 yağlı tablodan oluşan ikinci sergisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtı.

7 yaşındaki ikinci sergisini açtı
23 Nisan 2014 Çarşamba 18:54 tarihinde eklendi.
Mühendis İdris Yılmaz ile matematik öğretmeni Şennur Yılmaz'ın çocukları olan Ahmet Zeki Atalay İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi İrem Yılmaz, 2 yaşında resim yapmaya başladıktan 1.5 yıl sonra ilk sergisini açtı. İrem Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ise sınıf öğretmenliğinden emekli olduktan sonra resim yapmaya başlayan dedesi Aydın Yılmaz ile birlikte yaptığı 15 yağlı tablodan oluşan ikinci sergisini açtı. Sergi açılışına Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İrem Yılmaz'ın elinden çıkan yağlı boya tablolar sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.
 
Büyüyünce ressam olmayı istediğini söyleyen İrem Yılmaz, "Kendimi şu an çok iyi hissediyorum. Daha çok doğa resimleri çizgi kahramanlarını çiziyorum.  İleride çok güzel çalışmalar yapacağım. Kara kalem üzerine de çok güzel çalışmalar yapacağım" dedi.
 
Dede Aydın Yılmaz ise 9'uncu sergisini torunuyla birlikte açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. En anlamlı sergisinin olduğunu anlatan Yılmaz, "Bu sergide benim torunum var. Bu sergimde onun da resim sergisini aynı ve 23 Nisan'da onun gününde açmam çok anlamlı oldu. Destek verenlere teşekkür ederim" dedi.

DHA