Ağaçlara asker künyesi yazıldı

Bolu 2’inci Komando Tugay Komutanlığı Sonbahar Dönemi Ağaç Dikme Faaliyeti çerçevesinde Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve beraberindekiler ceviz fidanı dikti.

Ağaçlara asker künyesi yazıldı
11 Kasım 2013 Pazartesi 21:27 tarihinde eklendi.

Ağaçlara takılan künyelerde ağaçları dikenlerin isimleri de yer aldı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu 2’inci Komando Tugay Komutanlığı Sonbahar Dönemi Ağaç Dikme faaliyetine katıldı. Törende, Bolu Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve kurum müdürleri ile komutan ve askerler katıldı.

Ağaç dikme faaliyeti öncesinde İstihkam Binbaşı Ataman Dayi, bu faaliyetin ilkbahar ve sonbahar dönemi olarak ikiye ayrıldığını ilkbahar döneminde 5 bin 200 ağaç dikildiğini, sonbahar döneminde ise bugünkülerle beraber bin 900 ağaç dikildiğini söyledi.

Konuşmanın ardından Vali Özçimen, diğer protokol üyeleri, komutanlar ve askerler ceviz fidanı diktiler. Her dikilen fidana birer de künye verilerek ağaçları dikenlerin isimleri de yer alırken, Vali Özçimen diktiği ağacı bir askere emanet etti.

Yapılan bu faaliyetten ötürü Tugay Komutanı Tuğgeneral Güneşer’i kutlayan Vali Özçimen, askerlerle de sohbet ettikten sonra Bolu 2’inci Komando Tugay Komutanlığı’ndan ayrıldı.


CİHAN