Ahmet Atakan için mevlit okutuldu

Gezi Parkı protestoları kapsamında Hatay'da düzenlenen gösteri sırasında apartmandan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan için ölümünün 40'ıncı gününde mevlid okutuldu.

Ahmet Atakan için mevlit okutuldu
19 Ekim 2013 Cumartesi 19:08 tarihinde eklendi.

Atakan ailesinin evinin önünde okunan mevlide Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Gökhan Günaydın, CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Ediboğlu ile Mevlüt Dudu, aile yakınları katıldı.

Okunan mevlidi ön saflarda yine Gezi Parkı protestoları sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömer'in annesi Hatice Cömert baba Edip Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz dinledi.

Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan, Abdullah Cömert'n annesi Hatice Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın ablası, fotoğraflara sarılarak zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Okunan mevlidi şerif öncesinde kısa bir konuşma yağan Ahmet Atakan'ın babası Ali Atakan, "Oğlum Ahmet'in dediği gibi şimdi dönüp kendimize bir bakalım. Kendi yaşantımız dışında acaba toplum için bir şey yaptık mı? Eğer sizlerde bunun boşluğunu hissediyorsanız bu saatten sonra çocuklarımız ve toplumumuz için ne yapabiliriz diye düşünmemiz lazım.

Sadece düşünmek yetmez harekete geçmemiz lazım. Umarım vermek istediğim mesaj iletilmiştir." dedi. 


CİHAN