AK Parti'de temayül yoklaması yaptı

AK Parti, Osmaniye'deki belediye başkan adaylarını belirlemek için temayül yoklaması yaptı.

AK Partide temayül yoklaması yaptı
17 Kasım 2013 Pazar 18:40 tarihinde eklendi.


AK Parti yöneticileri ve delegeler, Merkez Spor Salonu'nda yapılan yoklamada, Osmaniye merkez ve 6 ilçe belediye başkanı adayını belirlemek için oy kullandı. Temayül yoklaması Osmaniye heyeti başkanı AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, temayülün hayırlı olmasını diledi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne büyük hizmetlere imza attığını ifade eden Nebati, “Partimizin büyümesinde teşkilatlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Gecesini gündüzüne katarak hayatının, zamanının büyük bir kısmını bu millet için feda etmeye hazır teşkilat kadrolarımız, Türkiye’nin bu noktaya gelmesine büyük katkı sağladı. İnşallah bugün de bu olgunluğu salonda göreceğiz. Buradaki diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Osmaniye’de AK Parti’nin, yerel seçimlerde iktidar olmayı hak ettiğini gördük.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, temayülde 705 delegenin oy kullandığını, merkez ve ilçelerle birlikte 7 belediye başkanlığı için 39 aday adayının başvurusu olduğunu söyledi.

Temayül yoklamasına AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Karım Fırat, parti yöneticileri ve partililer katıldı.


CİHAN