Ak Partili kadınlardan sığınmacılara yardım

Osmaniye Cevdetiye Konaklama Tesisleri'nde kalan Suriyeliler için bir kamyon yardım toplayan Ak Partili kadınlar, yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi Suriyelilere teslim etti.

Ak Partili kadınlardan sığınmacılara yardım
26 Şubat 2013 Salı 18:25 tarihinde eklendi.

 

 
Yardım malzemeleri arasında battaniye, halı, yatak örtüleri ile çocuk ve yetişkin kıyafetlerinin yer aldığını belirten Ak Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, Suriyeli sığınmacılar Osmaniye'ye geldikten sonra başlattıkları yardım kampanyasının 2 ay sürdüğünü söyledi. Topladıkları yardımları kamyonla konaklama tesislerine götüren Ak Partili kadınlar, yardımları tesis müdürüne teslim etti.
 
Yardım kampanyasında halktan büyük destek gördüklerini vurgulayan Yılmazer, "İnşallah, bu yardım malzemeleri sığınmacı kardeşlerimizin yaralarına merhem olur. Çorbada bir kaşık da bizim tuzumuz varsa ne mutlu bize. Yardım malzemelerimiz içerisinde halı, battaniye, çocuk, bay, bayan giyecek malzemeleri bulunuyor. Bundan sonra da konaklama tesisinde kalan Müslüman kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.
 
Suriyelilerin konakladığı Cevdetiye Konaklama Tesisi Müdürü Murat Sak ise tesiste, 8 bin sığınmacı olduğunu belirterek, "Devletimiz, sığınmacı kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Bu anlamda, sivil toplum kuruluşlarının da desteklerini önemsiyoruz. Yardımın büyüğü, küçüğü, şekli olmaz. Önemli olan gönülden ve içten yapılmış olmasıdır" dedi,
 
Bizler, buradaki konuklarımızı bir komşunun, diğer komşusunu misafir etmesi gibi görüyoruz." 

DHA