Aksaray Üniversitesi'ne yeni atama

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Himmet Karadal, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atandı.

Aksaray Üniversitesine yeni atama
23 Ocak 2014 Perşembe 15:45 tarihinde eklendi.

İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanlığı görevini de yürüten Doç. Dr. Karadal, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında Toplum Bilimi, İşletme Bilimi, Yönetim ve Organizasyon, Girişimcilik, İşletme Yönetiminde Güncel Konular, Stratejik Yönetim ve Vaka Analizi ile Örgüt Kuramı gibi dersler veriyor.

Girişimcilik, Stratejik Yönetim ve Örgütsel Davranış konularında akademik çalışmalar yapan Doç. Dr. Himmet Karadal’ın uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış makaleleri, bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan tebliğleri, edit kitap ve kitap bölümlerinden oluşan 100’e yakın akademik çalışması bulunuyor.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Himmet Karadal’a görevinde başarılar diledi.
 


CİHAN