Ali Babacan İngiltere'de

İngiltere'nin Hertfordshire bölgesinde yapılacak olan "Bilderberg" olarak bilinen gizli uluslararası toplantıya Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılacağı belirtiliyor.

Ali Babacan İngilterede
04 Haziran 2013 Salı 21:00 tarihinde eklendi.
Toplantıda Türkiye'deki son gelişmelerin konuşulacağı tahmin ediliyor. Aralarında komplo teorisyenleri, protestocu aktivistler, krallar, kraliçeler, uluslararası şirket ve bankaların patronları, dünya liderleri ve davetli ülkelerin en etkili politikacılarının katıldığı Bilderberg 2013 toplantısı, 6-9 Haziran tarihleri arasında Hertfordshire bölgesinin Watford kentindeki gerçekleştirilecek. The Grove Hotel'de yapılacak toplantı nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.
 
Türkiye'deki son gelişmelerin de konuşulacağı tahmin edilen toplantıya Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Alison Redford (Kanada), Almanya Yeşiller Partisi'nden Jürgen Trittin, İspanya Devlet Başkan Yardımcısı Soraya Sáenz de Santamaría, Fillandiya Maliye Bakanı Jutta Urpilainen, Fransız Senatör Christophe Béchu, İngiltere Parlamentosu Üyesi Nick Boles ve Adalet Bakanı Kenneth Clarke, İrlanda Maliye Bakanı Michael Noonan, İtalya Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Enrico Letta, Hollanda Başbakanı Mark Hutte ve Demokrat'66 Parti Üyesi Alexander Pechtold, Polonya Maliye Bakanı Jacek Rostowski, Portekiz Sosyal Demokrat Parti Başkan Yardımcısı, ABD'nin İndiana Valisi Mitchell Daniels ve Massachusetts Senatörü John Kerry katılacağı belirtiliyor.

DHA