"Amacımız yaşanabilir bir Türkiye'dir"

Osmaniye'de 'Yeniden Büyük Türkiye' konferansında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Milli görüş, İslam alemini kasıp kavuran ateşi söndürmek için, ehli küffarı durdurabilmek için yola koyulmuş durumdadır. Amacımız yaşanabilir bir Türkiye'dir" dedi.

Amacımız yaşanabilir bir Türkiyedir
18 Mayıs 2013 Cumartesi 00:03 tarihinde eklendi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Osmaniye'de parti teşkilatının, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlediği genişletilmiş il divan toplantısı ve 'Yeniden Büyük Türkiye' konferansına katıldı.

Birçok İslam ülkesinde iç savaş yaşandığını belirten Kamalak, "Gözlerinizi şöyle bir dünya haritasına çevirin bir bakın. Dünyanın neresinden yoğun dumanlar yükseliyorsa emin olun orası bir İslam ülkesidir. Orası Filistin'dir, orası Gazze'dir, orası Mısır'dır, orası Irak'tır, orası Suriye'dir, orası Sudan'dır, orası Bosna Hersek'tir, orası Afganistan, orası Pakistan, orası Keşmir, Arakan, belki de Türkiye, belki de Hatay, belki de Reyhanlı'dır" dedi.
 
Amaçlarının yaşanılabilir bir Türkiye olduğunu söyleyen Kamalak, "Milli görüş, İslam alemini kasıp kavuran ateşi söndürmek için, ehli küffarı durdurabilmek için yola koyulmuş durumdadır. Amacımız yaşanabilir bir Türkiye. Türkiye yaşanabilir değil mi diyeceksiniz.

Allah aşkına yaşanabilirse Hatay'ımızdan, Reyhanlı'mızdan yükselen feryadı figan neyin nesidir. O çığlıklar eğer bu milleti rahatsız ediyorsa konulan sansürler neyin nesi. Bombaları gördünüz, görmek yaşamak değildir. Sadece gördünüz, orada can veren Muhammedleri düşünün. Annelerinin babalarının kucağında paramparça olan Ahmetleri Mehmetleri düşünün. Kim durduracak bu zulmü. Bana ne diyebilir misiniz? Yüreğinizden elbette bir şeyler kopup gelecektir" diye konuştu.
 
İSLAM COĞRAFYASI PARAMPARÇA
 
Dünya haritasında İslam coğrafyasının paramparça olduğunu belirten Kamalak, "Mezar taşlarıyla bölünmüş gibi, 60 küsur İslam ülkesi geometrik şekillerle paramparça edilmiş. Ancak bu İslam ülkelerinden hiçbir ama hiçbirisi kendi sınırlarını kendisi çizmiş değildir. Buna Türkiye'mizde dahil. Osmanlı son nefesini verirken tabiri caizse inancı üzerine o dik duruşu ile kendi kimliğini muhafaza ederek misakı milliyi imzalıyordu.

Adeta torunlarına diyordu ki: 'Evlatlarım ben ölsem de siz hayatta olduğunuz muhafaza edilmeli' diyordu. Ne vardı orada, 'batı Trakya' vardı, Musul ve Kerkük vardı. Misalen bunların hiç birisi yazık ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarına dahil edilemedi. Neden? Çünkü bu sınırlarını biz çizmedik, Peki, kim çizdi? İslam'ı yok etmek isteyenler Müslümanları tarih sahnesinden silmek isteyenler, Müslümanların yurdunu işgal etmek isteyenler çizdi. Şuan davulla zurnayla yollarına halılar döşeyerek davet ettiğimiz haçlı güçlerinin dedeleri çizdi" şeklinde konuştu.
 
PATROİT FÜZELERİ İSLAM ALEMİNE ÇEVRİLMİŞ DURUMDA
 
Türkiye'nin güney illerine yerleştirilen patriot füzelerine de değinen Kamalak konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz Adana'mızda, Gaziantep'imizde, Kahramanmaraş'ımızda patriot füzeleri var. Aziz Müslüman bu patriot füzeleri ile kimi vuracaksın. Ey aziz milletim bu patriot füzeleri ile Rusya'yı mı vuracaksın, Amerika'yı mı, İngiltere'yi, Fransa'yı, İsrail'imi vuracaksın.

Evet diyebilecek olan var mı içerisinde. Kaldı ki tetik sizde değil ki. Kontrol sizde değil ki. Kontrol ecdadımıza binlerce on binlerce şehit vererek kovduklarının torunlarında. Onlar kimi vurur Müslüman'ı vurur. Yüce kitabımız yüce rabbimiz Müslüman Müslüman'ın kardeşidir' diyor. Şurada elin gavuru senin kardeşini vuracak. Bu füzelerle diyebiliyor musunuz biz İsrail'i vuracağız. Yunan'ı vuracağız. Bu füzelerle Amerika'yı nasıl vuracağız. Bunu diye biliyor muyuz? Bu füzeler İslam alemine çevrilmiş durumda. Bu oyunu bozmak lazım. Kim bozacak, milli görüş bozacak." 

DHA