Ambulansta dram

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 38 yaşındaki Sonay Özben adlı kadının kullandığı otomobil, plakası belirlenemeyen kamyonun sıkıştırması sonucu şarampole yuvarlandı.

Ambulansta dram
16 Ağustos 2013 Cuma 19:02 tarihinde eklendi.
Aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişinin yaralandığı kazada, Sonay Özben, kendisiyle birlikte aynı ambulansa konulan 10 yaşındaki oğlu Emirhan'ın elini tutup bir an olsun bırakmadı.
 
Kaza, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bugün meydana geldi. Sonay Özben'in kullandığı 16 VS 267 plakalı otomobil, Karsak Boğazı Mevkii'nde plakası belirlenemeyen bir kamyonun sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandıktan sonra, ağaca çarparak durabildi.
 
Kazada, Sonay Özbek ile çocukları Emirhan, 7 yaşındaki Habip Özben ile komşusu 41 yaşındaki Serap Özcan, 17 yaşındaki Burak Büyükyazıcı, 43 yaşınaki Özlem Büyükyazıcı ile 7 yaşındaki Aygün Büyükyazcı yaralandı. Yaralılara kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Daha sonra ambulansa konanan yaralılar Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastaneleri'ne kaldırılırken, sürücü Sonay Özben'in, aynı ambulansa konulan oğlu Emirhan'ın elini sıkıca tutup bir an olsun bırakmaması dikkat çekti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Kazayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

DHA