Ankara’nın zabıtaları Pursaklar’da buluştu

Ankara'nın merkez metropol ilçelerinin zabıta müdürleri Pursaklar ilçesinde istişare toplantısı yaptı.

Ankaranın zabıtaları Pursaklarda buluştu
15 Mayıs 2013 Çarşamba 14:33 tarihinde eklendi.

Pursaklar, Etimesgut, Altındağ, Mamak, Keçiören, Elmadağ, Sincan, Çankaya, Yenimahalle, Çubuk, Kazan ve Akyurt’un aralarında bulunduğu belediye zabıta müdürlerini, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Gümüş ağırladı.

Esenboğa Airport Hotel’de buluşan zabıtalara hitap eden Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Necdet Şahinoğlu, bu tür toplantılarda Ankara zabıtasının dayanışma göstererek bilgi paylaşımında bulunduğunu söyledi.

Toplantıda ambalajlı su taşıma araçlarına verilecek olan uygunluk belgesi, kıyafetlerin tek renk (mavi) olması, pazarcılara mevzuat konusunda bilgi verilmesi, iş yeri açma yönetmeliği, ruhsat iptalleri gibi konular görüşülerek kararlar alındı. Toplantıda alınan karalar sonucu ambalajlı su taşıma araçları daha sık denetlenecek, pazarcıların önlükleri mavi renk olacak ve pazar çadırları 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren beyaz renk olacak.

Ankaralıların huzuru ve sağlığı için bu tür istişare toplantılarının devam edilmesi kararı alan zabıta müdürleri, ortak uygulamalar sayesinde sağlık, huzur ve güvenliğin arttığını belitti. CİHAN


CİHAN