Antalya'da ATM parkı açıldı

Bankalara gidip sıra beklemektense ATM’lerden banka işlemlerini halletmek artık çağımızda kolaylaştı. Antalya'da ATM parkı açıldı.

Antalyada ATM parkı açıldı
02 Temmuz 2013 Salı 17:52 tarihinde eklendi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı’na yaptırılan 901 metrekarelik ATM parkta 11 bankanın ATM'si bulunuyor. Belediyenin yaklaşık 280 bin liraya mal ettiği park, maliyetini bankaların ATM yeri kiralarından amorti ediyor, hatta kar bile sağlıyor.

Parkı basın mensuplarına tanıtan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Parkın en önemli özelliği, isteyen vatandaşlarımız aracını otoparka park edip trafikten etkilenmeden rahatlıkla ATM'leri kullanabilecek. Üstelik merkezi bir noktada bulunması nedeniyle güvenlik sorunu yaşamadan insanlar işlemlerini yapabilecekler. ATM Parkı, engelli vatandaşların kullanımına da uygun dizayn edildi. Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda en çok ilgi gören bu uygulamanın Türkiye genelinde yaygınlaşması için bize gelen proje taleplerine destek olacağız."

Böcek, daha sonra ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili basını bilgilendirdi. Gürsu Mahallesi’nde yapımı devam eden Ahmet Ayık Kültür Merkezi'ni tanıtan Böcek, merkezin bin 198 metrekare kapalı alana ve 320 kişilik salona sahip olduğunu anlattı. Liman, Gürsu, Zümrüt Mahalleleri'nde yapımı devam diğer projelerle ilgili de bilgi aktaran Böcek, bir yılda yaklaşık 30 milyon lira yatırım yapıldığını belirtti.

Muhittin Böcek, 13 noktada, 68 adet BAKA hibesiyle yapılan yeraltı çöp konteynerleri ve taksi durağı projelerini de yerinde inceledi.


CİHAN