Aracında ölü bulundu

EDİRNE’de Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurt dışına çıkış yapmak için gümrük yakınlarındaki bir dinlenme tesisine gelerek TIR'da sabahlayan 50 yaşındaki Predrag Marjanovic, ölü olarak bulundu.

Aracında ölü bulundu
06 Şubat 2016 Cumartesi 16:25 tarihinde eklendi.
 
Türkiye’ye Kapıkule Sınır Kapısı’ndan bir süre önce giriş yapan Sırbistan uyruklu Predrag Marjanovic, kullandığı NP 032 ZK plakalı TIR aracındaki ihracat yükünü bıraktıktan sonra dönüş yoluna geçti. Dün gece Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarındaki bir dinlenme tesisine giren Marjanovic, aracında sabahladı. Öğle saatlerinde tesiste bekleyen diğer sürücülerin hareketsiz yattığı olarak görmesi üzerine gelen jandarma ekipleri Sırp sürücü Predrag Marjanovic’in hayatını kaybettiğini belirledi. 
 
KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ
 
Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin Predrag Marjanovic cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk incelemeye göre, Sırp sürücünün gece alkol aldıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.