Arapların tacizine uğradı

Katarlı kadınların Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı, ilginç görüntülere sahne oldu

Arapların tacizine uğradı
13 Aralık 2013 Cuma 09:22 tarihinde eklendi.
Gümüş, Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney dizi filmlerinde oynadığı rollerle şöhreti yurt dışına taşarak özellikle Arap ülkelerinin büyük hayranlığını kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, Arap kadınların tacizine uğradı.
 
Tatil için İstanbul’u tercih eden Arap kadınlarının çoğu yakışıklı oyuncuyu görmek için can atıyor. Yakından takip ettikleri ünlü oyuncuyu görmek için özellikle gittiği yerleri tercih eden Arap kadınlar, önceki gün İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde ilginç bir şekilde görüntülenerek bunu adeta belgelemiş oldular.
 
Alışveriş merkezine gelen dört Katarlı kadın, alışverişten ziyade Kıvanç Tatlıtuğ’un da aynı bölgede olup olmadığını öğrenmek için adeta alışveriş merkezinin altını üstüne getirdiler. Yakışıklı oyuncuyu göremeyen kadınlar, bir jeans firmasının reklamlarında oynayan Tatlıtuğ’un afişlerini görünce, adeta kendisini görmüş kadar mutlu oldular.
 
AFİŞİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
 
Yakışıklı oyuncunun afişiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Katarlı kadınlar, ilginç görüntüler verdi. Adeta Arap kadınların tacizine uğrayan Tatlıtuğ’un afişinin önünde Katar izdihamı yaşanırken, bu olayı gören vatandaşlar ise; “afişine bunu yapıyorlarsa gerçeğini görünce kim bilir ne yaparlar” demekten kendilerini alamadı.
 
Afişle fotoğraf çektirme yarışına giren kadınlar kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını görünce; “Eyvah yakalandık” diyerek yüzlerini atkı ve şallarıyla gizlemeleri dikkatlerden kaçmadı.