Ataşehir’de kaza: 2 yaralı

Ataşehir'de, seyir halindeki 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Sürücüler, kazaya bir TIR'ın sebep olduğunu ve olay yerinden kaçtığın söyledi.

Ataşehirde kaza: 2 yaralı
01 Ağustos 2013 Perşembe 15:49 tarihinde eklendi.

Kaza, TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Hasan Gündoğdu'nun kullandığı 34 FV 7388 plakalı otomobil Çamlıca gişelerini çıktıktan yaklaşık 200 metre sonra aynı yönde seyreden Erdal Işık'ın kullandığı 34 UA 3793 plakalı otomobile çarptı. Işık'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybetti. Taklalar atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra ters şekilde durabildi. Yaralanan sürücü Erdal Işık ile yanında bulunan kız arkadaşı Nurgül Kaya yardıma gelen sürücüler tarafından dışarı çıkartıldı. Yaralanan Işık ile kız arkadaşı Nurgül Kaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa konularak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Erdal Işık'ın kız arkadaşı Nurgül kaya'yı Sabiha Gökçen Havaalanı'na götürdüğü öğrenildi.

Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Hasan Gündoğdu basın mensuplarına, kullandığı otomobilin sol arka bölümüne bir TIR’ın çarptığını, kendisinin de diğer otomobile çarptığını, kazaya neden olan TIR’ın da kaçtığını söyledi. Bu arada bir yakınlarının cenazesi nedeniyle Sinop’a gittiği öğrenilen Gündoğdu'nun kullandığı otomobilde bulunan iki kadın da kaza nedeniyle gözyaşı döktü. Sürücülerin ifadesini alan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


CİHAN