Ayaydın haklı çıktı

Eski Bakan Tüzmen ile CHP’li Aydın Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın arasındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Ayaydın haklı çıktı
13 Haziran 2012 Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi, 1.199 kez okundu.

 

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın arasında havaalanında başlayan kavganın Ankara Sheraton Oteli’nde devam eden ikinci raundunun görüntüleri açığa çıktı. Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın’ın, Sheraton Oteli’ndeki düğünde Tüzmen’i, kafa ve yumruk atarak yere düşürdüğü kamuoyuna yansımış ancak Tüzmen, kendisine merdivende tuzak kurularak kafa atıldığını, Ayaydın’ın oğlunun daha sonra kaçtığını iddia etmişti.
 
‘Kuyruk acıları var’
Açığa çıkan görüntüler ise olayın Gökhan Ayaydın’ın anlattığı gibi dans pistinde geçtiğini, Tüzmen yere düştükten sonra çevresindekilerin kavgayı sürdürmeye çalışan Ayaydın’ı uzaklaştırdığı gösteriyor.
 
Kavganın taraflarından Tüzmen, Sheraton’daki olayın ardından, “İşin içinde önceki olaydan kalan kuyruk acıları var. Baba-oğul tezgahı kurmuşlar. Baba dışarıda arabada bekliyor. Oğlu ise ben dans pisti merdivenlerinden çıkarken arkadaşlarıyla birlikte üzerime atıldı. Kafa attı. Birlikte yere yuvalandık. Yerde de kavga bir süre devam etti. Ben kalktığımda kaçmışlardı” demişti. Gökhan Ayaydın ise “Bir yandan alkol alıp bir taraftan da bize doğru tahrik edici ve aşağılayıcı bakışlarla bakmaya başladı.
 
Babam, Tüzmen’in bütün bu davranışlarından sonra rahatsız olarak yakında bulunan dostlarımızın da telkini ile tatsız bir olaya sebebiyet vermemek adına düğünden ayrıldı ve direkt Oran semtindeki evine gitti. Kesinlikle otelin önünde beklemedi. Kendim de pistte bulunuyordum. Aniden Kürşad Tüzmen’i de pistte yaklaşık 5-6 metre uzağımda olduğunu gördüm. Bana hitaben ‘Babana ve ailene zaten hürmetlerimi sundum, sen de önümden çekil’ şeklinde söz söyleyerek eli ile beni itmeye kalktı ve sinkaflı küfürler ederek, ‘Ben bakanım, sen bittin, seni öldürttüreceğim’ şeklinde tehditler ederek hakaretlerde bulundu. Bundan sonra karşılıklı vuruşmaya başladık. İkimiz de yere düştük. Kürşad Tüzmen bana vurdu ben de ona vurdum. Olay yerinden kesinlikle ayrılmadım” demişti.
 
Dans pistinde yaşanıyor
Beyaz TV’de, olayın yaşandığı anın görüntüleri yayınlandı. Görüntüler, olayın Ayaydın’ın anlattığı gibi dans pistinde yaşandığını ortaya koydu. Görüntülerde, Gökhan Ayaydın’ın yerden kaldırılarak Tüzmen’e hamle yapmak isterken uzaklaştırıldığı ancak Tüzmen’in yanına gitmek için büyük çaba sarf ettiği görülüyor. Tüzmen’in de yerden kaldırıldığı, daha sonra barın yanında bir süre ayakta durup, Ayaydın’a yönelmeye çalıştığı anlaşılıyor. Olayın merdivenlerde ya da lobide geçmediği de net biçimde anlaşılıyor