Aylık kazancı dudak uçuklattı

13 bölümde ekrana veda eden AŞK'tan 25 bin TL alan Nebahat Çehre yeni dizisi için bölüm başına 30 bin TL'ye anlaştı. Dizide Çehre'ye Öykü Karayel'in eşlik edeceği konuşuluyor

Aylık kazancı dudak uçuklattı
09 Ocak 2014 Perşembe 10:54 tarihinde eklendi, 2.212 kez okundu.
Engin Akyürek’in yılan hikâyesine dönen ‘Kara Para Yalan Aşk’ dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Abdullah Malkoç'un haberine göre, yaklaşık altı aydır ‘Pınar’ karakteri için Cansu Dere ve Tuba Büyüküstün gibi isimlerle görüşüldüğü ancak olumsuz yanıt alınması üzerine Öykü Karayel ile anlaşıldığı konuşuluyor.
 
Engin Akyürek’in dizide aşk yaşayacağı ‘Pınar’ karakterini canlandıracak Öykü Karayel’in annesini Nebahat Çehre oynayacak.  Hazal Kaya, Aslı Tandoğan ve Hakan Kurtaş’la başrolünü paylaştığı ‘AŞK’ dizisinin 13 bölümde ekrana veda etmesinin ardından Nebahet Çehre gelen ilk teklifi kabul etti.  ‘AŞK’tan 25 bin TL alan Çehre’nin yeni dizisi için bölüm başına 30 bin TL ücret alacağı öğrenildi.
 
PTT 1. Lig takımı Şanlıurfaspor’da bu sene kiralık oynayan Galatasaraylı Sercan Yıldırım’ın sevgilisi Tuvana Türkay da ‘Pınar’ karakterinin yakın arkadaşı rolüyle ekrana gelecek.