Ayrılsalar da beraberler

Leyla ile Mecnun'un ekibinin yaptığı kutlamanın en çok ilgi çeken isimleri Ahmet Mümtaz Taylan ve boşandığı eşi Ayçin İnci oldu

Ayrılsalar da beraberler
22 Mayıs 2012 Salı 09:57 tarihinde eklendi, 1.170 kez okundu.

 

Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olan Leyla ile Mecnun'un ekibi, önceki akşam Asmalımescit'teki "Of Pera" adlı mekânda sezon finali kutlaması yaptı. Sezon finaline üç hafta olmasına rağmen hafta içi setlerini tamamlayacak olan ekip, tatile çıkmaya hazırlanıyor.
 
Bu arada kutlamanın en çok ilgi çeken isimleri ise Ahmet Mümtaz Taylan ve boşandığı eşi Ayçin İnci oldu. Kısa bir süre önce boşanan çift, partiye birlikte geldi. Çok mutlu oldukları gözlenen Taylan ve İnci, partiden herkesten önce ayrıldı.
 
VIP minibüsün arka koltuğuna birlikte oturdukları ve sürekli sarılıp birbirlerini öpen çift, boşandıkları halde görüştüklerini, insanların bu duruma şaşırmalarına çok şaşırdıklarını söyledi.
 
Ayçin İnci'nin adı boşanma döneminde "Mor Menekşeler" dizisinin çekildiği Eskişehir'de Sarp Levendoğlu'yla aşk söylentilerine karışmış, bu söylentiler iki cephe tarafından da yalanlanmıştı.