Bahçeli hastane masraflarını Meclis'e ödetmedi, cebinden verdi

Bahçeli, operasyonun 80 bin TL’lik masraflarını da Emekli Sandığı, Meclis Sağlık giderleri gibi kaynaklar yerine kendi bütçesinden karşıladı.

Bahçeli hastane masraflarını Meclise ödetmedi, cebinden verdi
09 Şubat 2016 Salı 10:48 tarihinde eklendi.
Bahçeli, operasyonun 80 bin TL’lik masraflarını da Emekli Sandığı, Meclis Sağlık giderleri gibi kaynaklar yerine kendi bütçesinden karşıladı.
 
Cumhuriyet Gazetesi'nden Selda Güneysu'nun haberine göre 15 Ocak’ta geçirdiği kalp ameliyatı sonrası bir süre çalışmalarına ara veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün mesaiye başladı. Ameliyat sonrası dinlendiği Bilkent Otel’den MHP Genel Merkezi’ne gelen Bahçeli’yi çok sayıda partili “Devletin başına Devlet gelecek” ve “Hareketin lideri Bahçeli” sloganlarıyla karşıladı. Bahçeli’nin ilk mesajı ise “Mücadeleye kaldığımız yerden devam” oldu.
 
Bahçeli 80 bin TL tutan hastane masrafını kendi ödedi, masrafların Emekli Sandığı, Meclis Sağlık Giderleri gibi kaynaklardan karşılanmamasını istedi.
 
MHP’lilerin Bahçeli’yi karşılarken söyledikleri “Kürşat Marşı”nın sözleri de dikkat çekti. Marş, muhaliflere gönderme olarak nitelendi. “Kürşat Marşı”nın sözlerinden bir bölüm şöyle:
 
“Dün benimle birlikte gülen tanıdıkların/ Yalnız bir hatırası kaldı artık yanımda/Yoldaşını bırakıp dönenlerin/Değişilir topu da bir sokak kaltağına...”
 
MECLİS GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU
 
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ilk kez partililere sesleniyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeli yerine Oktay Vural partililere seslenmişti.
 
Bahçeli'nin ameliyat sonrası grup toplantısında partililere oturarak seslenmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 
 
Sağlığımla ilgili önceden planlanmış bir operasyon geçirdim. Eskisine göre daha iyi ve zindeyim.Hastaneye gelen tüm arkadaşlarıma, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan'a, Kemal Kılıçdaroğluna, sayın bakanlara, aziz milletimin her ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Allah her birinizden ayrı ayrı tazı olsun. 
 
Bugünkü toplantımızın ne mutlu bizlere ki MHP'nin 47'nci kuruluş yıldönümüne tesadüf etmesi ayrıca değerlidir. 47 yıllık emaneti omuzlayarak bu günlere geldik. Acze düşmedik, gevşemedik. MHP Türkiye'nin ruh kökünden, Türklüğün binlerce yıllık engin tarihinden doğmuştur.
 
8-9 Şubat 1969 tarihinde milliyetçilik bir hareket almış ve Türk siyasetine milli bir yorum gelmiştir. bu yolun Türk milletini özüne ve özbenliğine kavuşturmuştur. 
 
Neyi öngördüysek oldu. Hiç yanılmadık. Milletimiz 47 yıldır yanımızda oldu. Gücümüzü tarihimizden aldık. Fakat haklı çıkmak artık yetmiyor. Hakkımız söke söke almayı bileceğiz. Katiller Cizre'ye yerleşenler bu ülkeyi yönetenler nereye gitmiştir?
 
Terörle mücadele konusunda hükümetin kafasında soru işaretleri görüyoruz.  Terör örgütleri ve kiralık çeteler emperyalizme tetikçilik yapmaktadır
 
Yeni bir mülteci akının faturası daha ağır olacaktır, dış politika çökmüştür
 
PKK müttefiklerimizden silah alarak polislerimizi askerlerimizi şehit etmektedirler. Biden'in yüzüne bu gerçeği vuramayanların sitemleri inandırıcı değildir. Obama'nın özel temsilcisinin YPG'den plaket alması nasıl bir oyun içinde olunduğunu ortaya koymaktadır. Hedef Suriye'den sonra Türkiye'dir.
 
Mardin'deki 10 madde ile Dolmabahçe'deki 10 maddenin gayesi aynıdır. İnsan odaklı devlet anlayşışını yerleştireceğiz diyorlar, 14 yıldır neredesiniz?