Barbaros Şansal'ı fena dövdüler

Modacı Barbaros Şansal, TVEM’deki programının ardından gittiği evinin önünde kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısına uğradı. Polis, eşkalleri belirlenen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Barbaros Şansalı fena dövdüler
28 Aralık 2012 Cuma 10:07 tarihinde eklendi, 2.101 kez okundu.

 

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran Modacı Barbaros Şansal, evine gitmek isterken 2 kişinin saldırısına uğradığını bildirdi. Şansal’ın polise verdiği ifadesinde, “TVEM’deki programın ardından Taksim’de bir kulüpte arkadaşımla bir şeyler içtik. Daha sonra tek başıma bir taksiye binerek evime gittim. 04.50’de dış kapıyı açtığım sırada arkamdan gelen 2 kişi yakamdan tuttu. Birisi sol gözüme yumruk attı. ‘Söylediklerinden dolayı yaşamaya hakkın yok’ diyen bu kişiler beni yere yatırıp tekmelemeye başladılar. İmdat diye bağırdım. Bunun üzerine bu kişiler kaçmaya başladı. Onlar kaçınca hastaneye gidip tedavi oldum. Hemen ardından da buraya geldim. 25-30 yaşları arasındaki bu kişilerden şikayetçiyim.” dediği öğrenildi.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nce olayla ilgili çalışma başlatıldı. Polis, Şansal’ın verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyor. Olayın meydana geldiği yerdeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye alan polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN