Bayramın son günü sahiller doldu

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde tatilciler sahilleri doldurdu.

Bayramın son günü sahiller doldu
21 Ağustos 2012 Salı 15:03 tarihinde eklendi, 1.930 kez okundu.

 

Hava sıcaklığının 34, deniz suyu sıcaklığının ise 27 derece ölçüldüğü Akyaka'da, tatilciler halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Tamamının dolu olduğu gözlenen sahilde, tatilciler Ramazan Bayramı'nın son gününü denizde geçirdi. 
     
Tatilini Akyaka'da geçiren tatilcilerin bir kısmı sahilde denize girmeyi tercih ederken, kimi tatilciler ise sabah saatlerinde Akyaka'dan kalkan günübirlik tur tekneleriyle Gökova Körfezi'nin mavi cennet olarak tabir edilen bakir koylarında gezintiye çıktı. Tur teknelerinin güzergah boyunca verdiği molalarda denize giren tatilciler, doyasıya eğlendi. 
     
Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan tatilciler, tur boyunca su samurundan deniz kaplumbağasına kadar onlarca hayvan türü ile bazıları tropikal iklimlerde yetişen farklı bitki türlerinin eşsiz güzelliğini ve doğayı gözlemleme fırsatı buldu. 
     
Tur teknelerinin mola verdiği yerlerde azmağa giren tatilciler, minerali yüksek olan ve 8 derece sıcaklıktaki suda yüzme imkanı buldu. 
     
Akyaka'da tatilini spor yaparak geçirmek isteyen tatilciler ise Akçapınar sahilinde kiteboard sporunu yapıp, kano ile gezintiye çıktı.