BBP Genel Başkanı Destici, İsrail'de gözaltına alındı

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'de gözaltına alındı.Genel Başkan Destici ve beraberindeki heyetin 4 gün önce Miraç Kandili için Kudüs'e gittiği ve Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından dönüş yolunda gözaltına alındığı öğrenildi

BBP Genel Başkanı Destici, İsrailde gözaltına alındı
05 Mayıs 2016 Perşembe 09:38 tarihinde eklendi.
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyetin İsrail'de gözaltına alındığı bildirildi.
 
Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, BBP lideri Destici ve eşiyle birlikte Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu ve Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Tel Aviv'deki havaalanında TSİ 07.30'da gözaltına alındı. Dönüş yolunda uçağa binerken gözaltına alınan heyetin gözaltı gerekçesi belirtilmezken genel başkan yardımcısının 1,5 saattir sorguda olduğu bildirildi. Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, heyetteki isimlerin İsrail polisi tarafından ifadelerinin alındığı öğrenildi. 
 
BBP Genel Başkan Destici ve beraberindeki heyetin 4 gün önce Miraç Kandili için Kudüs'e gittiği ve Mescid-i Aksa'da ziyaretlerde bulunduğu belirtildi. 
 
SERBEST BIRAKILDI
 
Havalimanında yanında bulunan bazı kişilerin gözaltına alınmasına karşı çıktığı için gözaltına alınan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve arkadaşları sorgularının ardından serbest bırakıldı. BBP'nin saat: 13.30'da Ankara'da olayla ilgili basın toplantısı yapacağı açıklandı.

Ayrıntılar geliyor...