Beğenilmemeyi hazmedemedi

Ünlü oyuncu Pamela Anderson, daha önce elendiği ve beğenilmediği Buzda Dans yarışmasında bu kez başarıya ulaştı

Beğenilmemeyi hazmedemedi
24 Ocak 2013 Perşembe 09:08 tarihinde eklendi, 1.036 kez okundu.

 

'Sahil Güvenlik' dizisinin ünlü ismi Pamela Anderson, Buzda Dans yarışmasında gösterdiği performans ile jüriyi etkilemeyi başardı.
 
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre, ünlü yıldızın daha önce İngiltere'de gerçekleşen yarışmada gösterdiği performansın beğenilmemesi üzerine Anderson elenmişti.
 
Bu yenilgiyi hazmedemeyen Anderson bir daha herhangi bir reality şov programına ya da yarışmaya katılmak istemediğini açıklamıştı. Buzda Dans yarışmasında başarıyı yakalamayı kafasına koyan ünlü oyuncu, aylarca kayak eğitimi aldı. Hollanda'da yayınlanan “Dans On Ice” adlı yarışmada buz üstünde dans eden Anderson, aldığı eğitimin işe yaradığını ortaya koydu. Birçok karmaşık hareketi kolayca yapan Anderson, izleyenleri dansı ile büyüledi. 45 yaşındaki Anderson’apistte Matt Evers eşlik etti. Jürinin ve izleyenlerin beğenisini alan ünlü yıldız, "Uzun süredir eğitim alıyorum, çok mutluyum" dedi. Başkent Amsterdam’da olmaktan mutlu olduğunu da belirten Anderson, Arek Hermitage Müzesi’ni gezmeyi de ihmal etmedi.