Bekir Coşkun'un sergisine ünlü akını

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gazeteci Bekir Coşkun'un sergisinde buluştu.

Bekir Coşkunun sergisine ünlü akını
08 Şubat 2012 Çarşamba 19:05 tarihinde eklendi, 2.488 kez okundu.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk kez Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun ve Ressam Hasan Rastgeldi'nin 'Yazının Rengi' sergisinde bir araya geldi. Ahmet Necdet Sezer eşi Semra Sezer'le, Kılıçdaroğlu da partili milletvekilleriyle sergiye katıldı.

YAZIYLA, RESİMLE, TÜRKÜYLE:Bekir Coşkun konuşmasında 'İster yazıyla, ister resimle, ister şarkılarla ve türkülerle... Biz derdimizi anlatmaya devam edeceğiz' dedi.

YAZACAK BİR ŞEY YOK: Bekir Coşkun, eşi Andre ve Hasan Rastgeldi, sergiyi izleyen Sezer ve Kılıçdaroğlu'na eşlik etti. Bu sırada Kılıçdaroğlu, Sezer'e, 'Anılarınızı yazıyor musunuz?' diye sordu. 10. Cumhurbaşkanı Sezer'in yanıtı 'Yazacak bir şey yok' oldu.

SETLERİ YIKMANIZ LAZIM: Bekir Coşkun'un sergiyi gezen Kılıçdaroğlu'na, Başbakan Erdoğan'ın 'Dindar gençlik yetiştiriyoruz' sözlerini hatırlatarak, 'Tarihin gidişi bellidir. Nehir tersine akmaz ama önüne kurulan setlerin de sizin tarafınızdan yıkılması lazım' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Coşkun'un bu sözlerini gülümseyişle karşıladı.

'BENİM CUMHURBAŞKANIM': Serginin açılışında Bekir Coşkun ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın, Sezer'e hitaplarında  'Sayın Cumhurbaşkanım, Benim Cumhurbaşkanım' ifadesini kullanması dikkat çekti.


Medyaradar