Berrak isyanda!

Sevgilisi Berrak Tüzünataç'ın yaş günü partisine katılan Can Bonomo, çıkışta arka kapıdan tüydü. Aynı yöntemi deneyip çuvallayan Tüzünataç ise hırsını kendisini takip eden gazetecilerden çıkardı: Beni hep kötü yazıyorsunuz

Berrak isyanda!
04 Kasım 2012 Pazar 14:20 tarihinde eklendi, 3.003 kez okundu.

Motorize aşıkların 'arka kapıdan kaçış' taktiği tutmadı. Geçen gün kasklarıyla motosiklet üzerinde görüntülenen Can Bonomo ile Berrak Tüzünataç, yere ayak basınca aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelere imza attı.


Beyoğlu'ndaki Roxy Kulüp'te düzenlenen sevgilisinin 29. yaş partisinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenen Bonomo, çıkışta gazetecilere görüntü vermemek için arka kapıdan kaçtı. 'Cadılar Bayramı' konseptli partide doğum gününü, ilginç bir makyaj ve saç modeliyle kutlayan Tüzünataç da aynı yöntemi denemek istedi ancak yakalanınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. 
 
FLAŞLI SÜRPRİZ
BİR anda muhabirleri karşısında görünce afallayan oyuncu ara sokaklara doğru koşmaya başladı. Ancak kaçamayacağını anlayınca geri dönüp bir taksiye binen Tüzünataç, 'Beni hep kötü yazıyorsunuz' diye çıkıştıktan sonra evinin yolunu tuttu. 
 
Hay aksi dolu taksi !
Görüntülenmekten kurtulamayan Berrak Tüzünataç, sinir harbi içinde müşterisi olan taksiye bindi. Şoförün, 'Müşterim var' sözüyle toparlanan Tüzünataç, başka bir araca bindi.

Akşam