BESAŞ light ekmek üretti

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ, kalite politikası doğrultusunda ürün çeşidini artırma çalışmaları kapsamında ‘light ekmek’ üretimine başladı.

BESAŞ light ekmek üretti
24 Nisan 2013 Çarşamba 15:04 tarihinde eklendi, 1.214 kez okundu.

 

Üretimde kullandığı dünya standartlarındaki teknolojiyle yıllık 100 milyon adede yaklaşan ekmek üretimi gerçekleştiren ve Bursalıların layık olduğu en sağlıklı, hijyenik ve ekonomik ekmeği üreten BESAŞ, ürün çeşidini artırma çalışmaları kapsamında ‘light ekmek’ üretimine başladı. 
 
BESAŞ, ilke edindiği 'Tek Kârımız Sağlığınız' prensibi doğrultusunda günümüzün en büyük hastalıklarından olan obeziteyi önlemeye yönelik ürün portföyünün içine light ekmeği de kattı.
 
İçeriğinde buğday unu, buğday kepeği, yaş pres maya, buğday lifi ve ekşi hamur bulunan light ekmek, yüksek lif içeriği ile tokluk hissi vererek açlık hissini geciktiriyor. Aynı zamanda sindirimi kolaylaştıran bir etkiye sahip olan light ekmek, vitamin ve mineraller açısından da zenginleştirildi. Hem vücuda ihtiyaç duyduğu lifleri sağlayan, aynı zamanda tokluk hissi vererek içeriğindeki düşük kalori ile daha az yemek yemeye yardımcı olan ürün, diyet yapanlara özellikle tavsiye ediliyor. 400 gram olarak 1 TL'den satışa sunulan light ekmeği tüm BESAŞ satış noktalarından rahatlıkla temin etmek mümkün.